Автор Тема: Opticum 403 HD пропадає мережа  (Прочитано 538 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Roman1968

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 147
  • Рейтинг: +53/-1
  • Рахую горобців.
Opticum 403 HD пропадає мережа
« : 11:03:06, 05 Грудень 2010 »
Шановні! Хто може стикався з такою проблемою.З прогрівом (від 1год и більше) починає відвалюватися мережа.перетикну лан і знову  працює але вже меньший час(хвилин 5-10) .Тюнер  після прогріву не пінгується.
Прошивки пробував різні,мережевий кабель міняв на його місті другий тюнер(DM500s)  працює без проблем.
Тюнеру дві неділі від закупи
Dont Worry, be Happy

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4219
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Opticum 403 HD пропадає мережа
« Відповідь #1 : 11:07:12, 05 Грудень 2010 »
Скоріш за все в даному екземплярі приймачу перегрівається ЛАН-мікросхема. Здавайте по гарантії  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1292
  • Рейтинг: +2434/-11
Opticum 403 HD пропадає мережа
« Відповідь #2 : 20:49:10, 05 Грудень 2010 »
місяців два тому була бракована партія приймачів, і що з ними робити? пркавильно відлежаться і під новий рік впарити , коли все вигрібають.Так шо тут не прошивка ні танці з бубно непомагають, або обмін або в металолом ca.,
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1097
  • Рейтинг: +271/-12
Opticum 403 HD пропадає мережа
« Відповідь #3 : 21:20:00, 05 Грудень 2010 »
Для чого такі крайності "впарити", в наявності є сіткові мікросхеми можна і замінити.

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 461
  • Рейтинг: +2606/-6
Opticum 403 HD пропадає мережа
« Відповідь #4 : 21:25:47, 05 Грудень 2010 »
Про яку гарантію тут говорити,як купити то офіційного,гарантійного ніхто нехоче;кажутьв один голос дорого.а потім беруть щоб найдешевше і в разі поломок згадують про гарантію.Дякую,нікого нехотів образит але це є правда.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1097
  • Рейтинг: +271/-12
Opticum 403 HD пропадає мережа
« Відповідь #5 : 21:29:14, 05 Грудень 2010 »
Скупий два рази тратить.

Відсутній andrei_86

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +6/-2
Opticum 403 HD пропадає мережа
« Відповідь #6 : 07:54:25, 07 Грудень 2010 »
Жадний платить двічі, скупий тричі, а лох - постійно!  O0

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 10312
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2848
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 16082
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX R - прошивка, список каналів, ключі

Автор bogdanРозділ 73** PVR

Відповідей: 3
Переглядів: 719
Остання відповідь 14:06:17, 15 Вересень 2019
від bodyan
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 12565
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудень 2019
від Diamond191986