Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (150/152) > >>

yony:
Доброго вечора, як вручну з пультв ввести бысс код в Samsung 9400 ???

VANOS:

--- Цитата: yony від 18:02:20, 31 Жовтня 2011 ---Доброго вечора, як вручну з пультв ввести бысс код в Samsung 9400 ???

--- End quote ---
Один з варіантів.

Meny - System info - 0000 - OK

Якщо не пройде потрібно дивитися прошивку. :)

Замало інформації як для даного тюнера.

tosat:
VANOS, не вводи людей в оману.., те що ти пропонуєш, це тільки для зняття пін коду в тьюнері..
yony : коли тьюнер під ему не прошитий, то навіть з компа ключі не залиєш.., :)
а тепер конкретно по питанню: в даному тьюнері ключі з пульта не вводяться, (на той момент коли автор адаптував для нього ему цієї можливості не було, прошивок більше нема і не буде, бо зараз простіше купити новий тьюнер, ніж написати прошивку..) можливо це лиш в одній єдиній моделі Самсунга 9500 та і то без букви "А"
Удачі..!

VANOS:

--- Цитата: tosat від 19:09:55, 31 Жовтня 2011 ---VANOS, не вводи людей в оману.., те що ти пропонуєш, це тільки для зняття пін коду в тьюнері..
yony : коли тьюнер під ему не прошитий, то навіть з компа ключі не залиєш.., :)
а тепер конкретно по питанню: в даному тьюнері ключі з пульта не вводяться, (на той момент коли автор адаптував для нього ему цієї можливості не було, прошивок більше нема і не буде, бо зараз простіше купити новий тьюнер, ніж написати прошивку..) можливо це лиш в одній єдиній моделі Самсунга 9500 та і то без букви "А"
Удачі..!

--- End quote ---
Вибачаюсь якщо щось не те написав. Під рукою даного тюнера не має так що перевірити не було на чому. А колись мав заморочку зі Самсунгами тож щось випливло, а щось підняв із архівів. Тож ще раз вибачаюсь, наступний раз буду уважніший.

yony:
В тім то діло що прошитий я хочу 2+2 ввести.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version