Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (151/152) > >>

Роман.МАР:

--- Цитата: yony від 18:02:20, 31 Жовтня 2011 ---Доброго вечора, як вручну з пультв ввести бысс код в Samsung 9400 ???

--- End quote ---
Вручну ні,тільки через комп.

ioan:
Питання до власників сама 9400 .Чи працюють канали інтер, тет,травел не витягуючи карти екстри.По ідеї наскільки я памятаю для роботи ему потрібно було вставити карту конакс в слот а самі ключі в тому числі бісс заливались в тюнер.

tosat:
Хоч я і не власник, проте відповім, що при перегляду каналів ему на карті ектри картинка періодично затикається, для норм роботи картки потрібно міняти..(Сама екстра на своїй карті теж працює норм..)

nico2:
Попав в руки 9400 ,я вже вирішив доробити ком порт,прошив ну і взявся за картку,кардмайстром прововтузився  півдня щоб прошити вафлю-результат ноль,фанка прошилася за хвилину все пішло,та не можу залишити з принципу,а вафля ні в яку, на лоадері ерор і все якщо шию програмкою  JGPROG_18_04_2003_VI ,якщо icprog все вроді шиеться а карта не працює,невже треба ставити 98 вінду,шось памятаю були якісь дрова ,чи то шив режимі емуляції 98го,може хто шось підскаже хто ставав на ці граблі недавно?Все одно добю,з принципу.

VovanU:
2 nico2. GoldCard все одно працює поганенько. Більшість тюнерів з нею віснуть на кодованому каналі через кілька хвилин , на фанкі таких траблів немає. Сам користуюсь версією JGPROG від03.11.2002. Працює відмінно на ХР.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version