Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (149/152) > >>

Yaro:

--- Цитата: Saahov від 20:52:26, 19 Жовтня 2010 ---з програматором для карточки-проблема!

--- End quote ---

- Попросити знайомого для разової перепрошивки карти
- Купити готовий програматор
- Зробити самому, благо в інеті схем таких програматорів повно.

Роман.МАР:
Відповідь#613  Доброго всім здоров"я!!! Мене всеж не покидає думка,що хтось таки знайде болячку чому виснуть 9400 з карткою.
Я зіткнувся з цією болячкою теж. Карточка пластікова ГОЛДкарта. Програматор використовував Jonis Prog v1.23a, який зробив власноруч, тільки в схемі замість джампера поставив перемичку, тому що, програма IC-Prog 1.06B викидувала помилку при прошивці eeprom файлика. Викинувши джампер помилка зникла.
Прошивка EMU 9400v1.1/M@RIO
Версия загрузчика -404
Програмная версия -136
Аппаратная версия -403
Використовується програма IC-Prog 1.06B тому що карточка прошита цією програмою працює добре і нічого не зависає.
Коли шив карточку JGPROG то відбувалося таке. Включав канал Інтер чи Інтер+, проходило 1 хв. 20 сек. і картинка зависала. Перевіряв декілька раз, відбувалося одне і те саме. Шив по різному!!! Не допомагало. Перівіряв на трьох пластікових ГОЛДкартах. Карточка шита під конакс. Можливо комусь допоможе. 

nico2:
а треба було прозвонити окислений джампер тестером і не писати потім так багато

Роман.МАР:
Джампер новий і нічого там не кисло,прога JGPROG працювала на цьому джампері добре.IC-Prog ні і тому я зробив опис з чим я зіткнувся.

VovanU:
Таке буває на некоторіх тюнерах. Одна і та ж картка з одними працює, а з іншими висне. Я при прошивці став ставити ФАН-ки, на них зависань немає.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version