Приймачі DVB-S2 (sh4) > Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Чутки стосовно Openbox S9 HD TWIN PVR

<< < (9/14) > >>

bodyan:
На даний момент з приймачів мені відомих побудованих на проц. sti7105 це VANTAGE VT-1 Full HD PVR. Вартість даного девайса становить 569 euro.

Доречі фото Solomend HD PVR800 з якого скопійований китайський варіант S9

romireb:

--- Цитата: Android-80 від 08:32:34, 19 Жовтня 2010 ---Опенбоксу до якості Стронга ще дуже далеко. Додам одне, що нормальний бренд ставить "нормальні", тобто якісні комплектуючі і в бюджетні економ класу прилади і в прилади HI-END. Про опенбокс в цьому плані краще промовчу.

--- End quote ---

я з вами не сперечаюсь я згоден .....стронг якІсна технІка але ТУПА Й МИРГИДНА

slavon:

--- Цитата: evgbut від 05:15:31, 19 Жовтня 2010 ---в мене теж овпен перший і послідній ,а S9 хай буде хоть  золотим і ціна в 100гр. вже я неповидусь.

--- End quote ---
А чого так ??? В мене наприклад зараз два Опена - 820 в старому корпусі, йому вже більше 5 років - працює справно, за цей час я до нього в корпус навіть не заглядав - на ньому ще завадські пломби. 540 -більше 2 років - сутуація аналогічна. Не знаю може мені в цьому плані просто дуже повезло ???

--- Цитувати ---я з вами не сперечаюсь я згоден .....стронг якІсна технІка але ТУПА Й МИРГИДНА]я з вами не сперечаюсь я згоден .....стронг якІсна технІка але ТУПА Й МИРГИДНА
--- End quote ---
Як на мене то якість техніки потрібно оцінювати по багатьох критеріях серед яких якість самого "заліза", якість ПЗ - юзабельність, ЕМУ, оновлюваність і тд.тп. Я наприклад ніколи не візьму приймач якщо в нього "залізо"  нехай найкращої якості, а ПЗ ніяке і немає на то ради (альтернативи).
Як на мене то існуюча на сьогодні лінійка Опенбоксів Сх (С5-С8) навіть досить пристойна - поставив декільком клієнтам для цьоці Шури, після Ортона 9500ХД - це Небо і Земля - всі проблеми з "шаріком@ зникли, а до того приходилось мало не ночувати в клієнтів.
Хлопці !!! Дану дискусію на рахунок Опену С9 ввазаю поки недоречною. давайте дачекаємось офіційного представлення приймачу - благо чекати залишилось пару днів.  ca., ca., ca.,

satfanrv:

--- Цитата: hellosat_net від 06:00:50, 19 Жовтня 2010 ---
--- Цитата: satfanrv від 20:07:12, 18 Жовтня 2010 ---
а хтось більше Ортона нічого на світі не бачив... an24

--- End quote ---

У мене
оупен 600 - настроюю ним
оупен 820 - у дітей мотор
оупен с7   - у мене в кімнаті

Але ОРТОН всеодно супер!!!!!!!!
Хай сядуть СС на рахунок продаж
ОРТОН-ГЛОБО-МЕТАЛОЛОМ- хай як називають але він хіт продаж :2funny:

--- End quote ---

Так само собою!
Без питань.
Ортон не конкурент Опену.
І СС ніколи "насінням,(сємечками)" :2funny: не торгувала.
Бо Ортони це і є "сємечки"(вибачайте за русизм,але Ортон і є "сємечки").
А в народі вони ой як популярні! Заїдьте в будь яке яке село -- всі лузають. :2funny: :2funny: :2funny:
В той же час і на "олігархів"(вибачте за порівняння),тобто крутих і "понтових" фанів  супутникового ТБ Опени не претендують.
Для них само собою Дрім.
Можливо S9 піде в цю категорію...побачимо.
Опени розраховані на середній клас,який рахує копійку,але "сємечок" не хоче,виріс він з них. :2funny:
Для невибагливих СатСистем буде пропонувати Опен S1,по ціні рівний Ортону(або трохи більше),але значно кращої якості.
Так є і так буде.

satfanrv:

--- Цитата: Android-80 від 08:11:08, 19 Жовтня 2010 ---romireb, прикладом на стронгу показано як потрібно працювати. Особливо в період кризи(переначичення ринку технікою). Питати Славіка про юзабельність стронга без потреб, адже винуватцями є вієбіжин. І як не крути, а це є все ж сервісний 7700, якщо на те пішло. Я особисто останнім часом відаю перевагу "якісній" продукції. "дешеве" не полюбляю. Хоча є ще один клас "дорогий", до якого відноситься опенбокс, но якість не відповідає ціні.

--- End quote ---

Підтримаю romireb
Невже можна серйозно рівняти Стронг і Опенбокс??
Так,залізо непогане,але підтримка!Причому будь-якої моделі!
Для прихильника "страуса ему" там гибле діло.  an24

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version