Приймачі DVB-S2 (sh4) > Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Чутки стосовно Openbox S9 HD TWIN PVR

<< < (8/14) > >>

carder:
Правильно людям потрібна не супер ціна і якість, а не якість по супер ціні  :o :o :o

От ортони і купляють, я сам особисто збираюсь придбати SKAYBOX S9 китай мене він цілком влаштовує по параметрам.

romireb:
ипать стронг записали в конкуренти опену  :2funny:....я плакалъ O0 O0 O0 O0 від  несподіваного  моменту жорсткості  ..

мотига проти мікроскопу .. круто ....спитайте в  Славона  шо таке  стронг ... :-Р :-Р :-Р :-Р

Є поняття "юзабіліті" (Оценка на предмет удобства (Usability), а Є
 поняття  такий як у сусіда, але бажано за 1,5 копійки  з доплатою від продавця ... An14

Android-80:
romireb, прикладом на стронгу показано як потрібно працювати. Особливо в період кризи(переначичення ринку технікою). Питати Славіка про юзабельність стронга без потреб, адже винуватцями є вієбіжин. І як не крути, а це є все ж сервісний 7700, якщо на те пішло. Я особисто останнім часом відаю перевагу "якісній" продукції. "дешеве" не полюбляю. Хоча є ще один клас "дорогий", до якого відноситься опенбокс, но якість не відповідає ціні.

romireb:
2 Android-80 може я чогось не второпав або не знаю але стронг для мене то "табу",то техніка для людей типу які голосують за "!тричи не судимого шапкокрада!"
"стронг" так  як і "опен" чи "азбокс" на  певну категорію користувача .... я наприклад можу купити опен  але не купую  бо мені  не того треба, а стронг не куплю (бо слава богу Славон  знаэ шо таке  оте  стронговиння) ніколи й нізащо ....
 >:(

Android-80:
Опенбоксу до якості Стронга ще дуже далеко. Додам одне, що нормальний бренд ставить "нормальні", тобто якісні комплектуючі і в бюджетні економ класу прилади і в прилади HI-END. Про опенбокс в цьому плані краще промовчу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version