Приймачі DVB-S2 (sh4) > Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Чутки стосовно Openbox S9 HD TWIN PVR

<< < (10/14) > >>

andre33:
Цитата
"В той же час і на "олігархів"(вибачте за порівняння),тобто крутих і "понтових" фанів  супутникового ТБ Опени не претендують.
Для них само собою Дрім."
 для алігархів якраз треба ПРОСТИЙ тюнер , а не дрім , бо їм нема коли з ними гратись .

satfanrv:
Для тупих і дебільних олігархів-бізнесменів Ортон точно їх тюнер.
100%. *fack*
Але читайте уважніше.Я в лапках назвав "олігархами" просунутих сат фанів :2funny:
Для мене сат олігархи це люди,які розуміються на сат ТБ, і для яких ціна апарату не має значення.

slavon:

--- Цитувати ---Невже можна серйозно рівняти Стронг і Опенбокс??
Так,залізо непогане,але підтримка!Причому будь-якої моделі!
Для прихильника "страуса ему" там гибле діло
--- End quote ---
Та воно то так . Але в СС є багато помилок, дай боже згадати всі : 1. Бракована партія (50% браку)  Х820 на початку 2007 року - брак (недопай) в пістанах - через бажання зєкономити на копійках.
2. Бракований БЖ в перших партія Ф500 - економія на капійках.
3. Лінійка 7 приймачів - переміщення виробництва, недолугий софт який не можуть поправити й досі.
4. Досить дивна і як на мене незрозуміла втрата ("взлом турецькими хакерами") та не відновлення, старого (зеленого) форуму підтримки СС з купою інформації.
А все це б'є по іміджу фірми  ca.,

satfanrv:

--- Цитата: slavon від 12:31:56, 19 Жовтня 2010 ---Та воно то так . Але в СС є багато помилок, дай боже згадати всі : 1. Бракована партія (50% браку)  Х820 на початку 2007 року - брак (недопай) в пістанах - через бажання зєкономити на копійках.
2. Бракований БЖ в перших партія Ф500 - економія на капійках.
3. Лінійка 7 приймачів - переміщення виробництва, недолугий софт який не можуть поправити й досі.
4. Досить дивна і як на мене незрозуміла втрата ("взлом турецькими хакерами") та не відновлення, старого (зеленого) форуму підтримки СС з купою інформації.
А все це б'є по іміджу фірми  ca.,

--- End quote ---

1.Одиничний випадок.Не було 50%,менше.Виправлено.
2.Виправлено,в кого не буває.
3."недолугий софт"?,було на початках,то все бородою поросло,але поправлено,давно,на останніх ПО все ОК, є проблеми тільки з Радугою,але то локально(краще пізно ніж ніколи :2funny:).Переміщення виробництва?А що,це погано?
4.Це окрема розмова,не все так просто.

sergeny:

--- Цитата: satfanrv від 20:07:12, 18 Жовтня 2010 ---
а хтось більше Ортона нічого на світі не бачив... an24

І СС ніколи "насінням,(сємечками)" :2funny: не торгувала.

--- End quote ---

Ортон це семечки :2funny: :2funny: :2funny:
Давайте порівняєм 4100 і 5ХХ  серію на стандартний трьохголовий комплект..
Я наприклад різниці крім ціни небачу :2funny:  :o :o :o причому такої РІЗНИЦІ :o :o :o :o
Так як небачив і в 300-8ХХ серії
Якщо у мене проблеми з зором то покажіть де ?
Якщо лоха найти і показати йому два тюнера і сказати що один дорожчий круче то люди поведуться.
А от якщо показати два тюнера і сказати що один дорожче на 40 уїв але показує то саме, і так само... :2funny: :2funny: :2funny:
Я ще за віжин казав що 90% залежить від установщика.Як зуміє втюхати...
А дехто і правду кажить!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version