Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Допоможіть настроїти антену

<< < (30/33) > >>

Ігор Горбусь:
Моя думка не квапитись , на Амосі ціну транспордера скинуть
і ще половина каналів може туди перейти . Таке вже бувало ,
і не раз . Ветерани повині памятати .....

slavon:

--- Цитувати ---Шановне панство , оскільки на супутнику Амос 4w практично немає що дивитися постає питання куди крутити антену! Думаю 13 фокус і 5 і 19 по бокам (хоча на 19 там тільки Євроспорт відкритий на німецькій мові теж немає що дивитися)

--- End quote ---
Як на мене, на біду, можна доставити 1 вузький конвертор на Eutelsat 9B at 9.0°E (між 4.9Е на НВ 13Е) для тюнерів з підтримкою українського Т2 (Multistream T2-MI) від зекобуду, або навіть 9Е у фокус, а  4.9Е та НВ 13Е на мультифрідах ...

--- Цитувати ---Моя думка не квапитись , на Амосі ціну транспордера скинуть
і ще половина каналів може туди перейти . Таке вже бувало ,
і не раз . Ветерани повині памятати .....
--- End quote ---
звідки інфа що саме жи2 підняли ціну на ТР Амосу, а не подихає супутник ??? сигнал з нього, останнім часом, був і так не конче добрий ...  ca.,

Ігор Горбусь:
Може бути Славік , побачимо .....

Denja:
О курде, ше хтось кудась антени крутить. На диво після Нового Року бігати почали з прошивками, хоча почастішала послуга по зняттю антен останнім часом.

Erwin R:
Так. Наразі смарт-приставки в тренді. Але то теж, аби користуватись без нервів, потрібен стабільний швидкісний інтернет. Що, в наш нелегкий час, є, інколи, проблематично. Я своім рекомендую і смарт-приставку і супутник, Хто знає: як воно завтра буде, що і куди прилетить, але люди все одно будуть дивитись щось по тв. Ломанути віасат - взагалі було би нове відродження супутникового тв.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version