Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Допоможіть настроїти антену
Snoop:
--- Цитата: Erwin R від 16:12:49, 08 Січня 2024 ---Наразі смарт-приставки в тренді.
--- End quote ---
у мене більше увага на Т2 а потім супутник. Аудиторія 50+ Молодеж таке враження взагалі не дивиться ТВ.
Erwin R:
В світі смерті Амоса хочу запитати форумчан: може, хтось приймає інші супутники,що знаходяться поруч з Амосом ? Наприклад : 0.8* чи 1.9*, чи ше щось ? Просвітіть, що там відкривається, що цікавого, чи варто взагалі ? Не хочу знімати конвертер з Амоса, Може, трохи покрутити його та налаштувати на якийсь супутник поруч ? Дякую, трохи оживим форум...
tibi:
на позиції 1.9 працює Болгарский пакет.
а на супутнику thor 0.8w Угорщина,Румунія,Швеція,Норвегія Все кодовано 2 музикальних безкоштовних іде і один угорський фільмовий
Snoop:
Тепер можна ставити антену з одною головою на астру4а 5е і напряму без дісека зєднювати з тюнером
Erwin R:
На 13* поляки і італійці шаряться, спорт, футболи можна дивитися. На Астрі наше Т2, але то таке... не дуже-то і зацікавиш людей тими каналами Попробую 1.9* налаштувати, може щось цікаве відкриється. Погано, що 0.8* не шариться, там пакет Digi TV непоганий.
Навігація
Go to full version