Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Допоможіть настроїти антену

(1/33) > >>

Dr.Charger:
Добридень шановні!
 Маю антену Arrox 1.05,мультіфід, дісек StarSat та 4 голівки (3 pauxis, 1 sharp)
 З горем пополам, налаштувався на Жарптицю (у фокусі), хочеться налаштуватись ще на Amos з Sirius'om та й кудись четверту голівку пристроїти :) Але не знаю як ! Юзати буду на Твінхані 1025 та на старенькому XSAT cdtv 300,доречі,HotBird спіймав завдячуючи цьому ресиверу, але там є тільки канали налаштовані на HotBird ! Як налаштуватись на інші супутники не уявляю :(  ДОПОМОЖІТЬ, БУДЬ ЛАСКА !

vic:
Чесно вам признаюсь..непросто на ваших тюнерах щось налаштувати...можливі варіанти:
1.Взяти якийсь тюнер для налаштування з настоєнними каналами і супутниками.
2.Попросити когось,хто має тямку і досвід допомогти в налаштуванні..
3.Четвертий конвертор напевно доцільніше прилаштувати на Астру 19.2гр.еаст ...або якщо маєте інет на 36град..НТВ+..і окрему антену -0,7м-0.8м...
4.Дуже важко щось радити,коли не знаєш ,шо вам потрібно в першу чергу...одному одне ,а декому інше..в принципі на форумі розписані всякі варіанти і можливості перегляду..вам потрібно лише визначитись з вибором..універсальний варіант звичайно--моторизована система..тут маєте необмежений вибір всього що можливо..

satlviv3:
Dr.Charger , vic правильно сказав,тобі потрібен тюнер з настроєнними каналами на ті супутники які хочеш побачити.
Якщо хош мати Sir_5e+Hotbird_13e+Amos_4w тоді в фокусі постав Sirius_5e а на четверту мож Astru_19e, я поставив 4 конвертер поставив на Telstar12_15w, правда втрати великі але ні чого, дивитись мона.
Так що шукай тюнер і пробуй, якщо виникнуть конкретні запитання пиши,щось підкажемю

vic:
Я спішу попередити..я не мав на увазі що взагалі неможливо налаштувати з данним "залізом" антену..а власне мав на увазі,що початківцю з такими залізяками дуже складно налаштувати!!
Звичайно що для досвідченної людини і "битого зубра" не складе проблем швидко і якісно налаштувати ..проблема виникне,коли початківець почне з цього заліза...можуть виникнути відразу маса проблем і питань,на котрі буде складно дати однозначну відповідь..крім того "піде" маса нервів і часу..

Dr.Charger:
Тут виникла одна ідея: а що як використовувати для настройки антени Твінхан з ПрогДвб ? Зараз на ура дивлюсь та записую канали з Хот Бірда (що правда на ВДМ дровах та без дісека,алеж це вже інша тема)
Так от, що як підкласти Прогу 4.85.1 готові файли настройки на ці супутники,та й настрювати ? Потім вже налаштувати XSAT ?
Тільки не знаю в кого взяти :( Якщо не шкода вишліть будь ласка на DoctorCharger@gmail.com Дякую за допомогу !

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version