Приймачі DVB-S/S2 > Енігма ( Enigma)
Обговорення іміджу PB-2xI-ENIGMA
vic:
Так це ж ви користуєтесь дбокс2 і ви повинні такі питання освітлювати в першу чергу!!В мене дочка 4 тий рік дивиться тихенько собі пакет НТВ+ і не міняє імідж до цього часу--вистарчає з головою!Експерементувати в мене інтересу нема жодного...порнуху я не дивлюсь і просто естетично не переварюю..я вже не пацан...а ви?
Можна в принципі дещо викрутитись відносно іміджу помінявши скін на рудбокс..і залишивши кнопки управління як і попередньому іміджі..подібний імідж готовий старішої версії я викладав в інеті..можна звідти повитягувати всі файли..
Я теж сторонник форми рудбокс-рудрім іміджів з їх простішою логікою і можливостям..тому і користуюсь старими іміджами як на дбокс2 так і на дрімбокс..
Ще раз повторюю вам ..викиньте взагалі з іміджу ССсам і будете мати спокій..він вам нідочого!!!
Astronomy:
andreytm!Вистачає одного емулятора це Mgcamd!
bodyan:
andreytm мабуть Вашому розумінню не вартий даний приймач. Спеціально для Вас я виклав імідж який просто працює(зауважте слово "працює"). Ви ж зрозумійте що даний приймач необхідно просто любити, якщо у Вас виникає купа запитань, тоді просто перечитуйте інформацію викладену на форумах(більшість інфо Ви можете знайти на Поль. форумах).
andrey:
bodyan я вам дкже дякую за імідж.... мені подобається але просто мені хочеться помаленько все самому освоїти як міняти як ще щось робити... ви не подумайте що я нічого не читаю ніяких форумів я дуже багато читаю тільки я не дуже у всьому розуміюся по спеціальності я медик маю медичну освіту і працюю в медицині але з дитинства ходив в СЮТ
(станція юних техніків) в мене як і в батька є інтерес до апаратури батько радіолюбитель та і я раніше трохи тим займався в армії був радістом телеграфістом телефоністом ( вибачте що не потемі) зараз маю компа маю інет та читаю по тих тюнерах та по SS2 вроді би вже і навчився сам імідж поміняти але далі в настройках і в інших змінах ще нічого не розумію як би ще англійську мову добре знав.... тоді б було легше... але я так просив підказати як активувати новий емулятор так і ніхто не підказав... розкажіть будьласка... ви ж так само можливо начинали можливо ви в програмуванні багато розбираетеся а я нічого зовсім і тому в мене виникає стільки питань... та ще так би сказати за ради цікавості за ради експериментів хочеться попробувати чи будуть ті чи інші канали працювати.... хоть я тільки поміняю ключі пару хвилин подивлюся і все але на душі вже спокійно бо в мене теж показує так як у всіх... іншим форумчанам ви ж також даете поради підказки так і мені все цікаво...
sat-pl:
глобіка поміняв би на дбоскс2,,, одне радує що вам це цікаво -) Прислухайтесь до моєї поради, ви задаєти дуже багато петань,на які вже є відповідь на форумі нашому або інших,страйтесь манше писати і більше читати ;)
Навігація
Go to full version