Приймачі DVB-S/S2 > Енігма ( Enigma)
Обговорення іміджу PB-2xI-ENIGMA
andrey:
VIC зробив так як ви казали
:
в мжкамді можна виставити час через який він буде перевантажуватись..
# newcamd dead routes connect retry, sec
Q: { 600 }
По установці у вас стоїть 600секунд..поставте 2-3с ..відчуєте різницю.
поставив 3 секунди а на що це буде впливати скажіть будьласка...???
vic:
це для кардшарингу..
andrey:
VIC скажіть будьласка ще таке як активувати другий емулятор є таке в настройках save emy
save ucode
emy info - це я так думаю про ему інформація
просто за ради спортивного інтересу на глобо ідуть канали МСТ а на мому не ідуть аж обідно кажуть що має іти через емулятор ссамд він в мене є а як його активувати не знаю і ще як тоді ключі прописати для ірдето не ті канали... як знаєте підкажіть будьласка...
ще одне питання раніше в тому іміджі 1.8 як включаеш кодований сигнал то писалося кодіровка ідент провайдера та ключ активний а тепер можна щоб в тому новому іміджі так писало як можна то що треба зробити... а то як включаєш на кодований канал то пише канал не дишифрується ....
vic:
1.Викиньте з меню взагалі ССсам
2.Поставте собі 1.8уа теам
3.Дайте об"яву в розділі Куплю-продам...мовляв поміняю дбокс2 на Глобо!!Бажаючих буде-ліс рук.
andrey:
та я не хочк продавати та міняти свого дебокса просто кажу як би мавби трохи грошей то купив би собі глобо... а чому ви кажете поставити 1.8уа теам що в ній щось краще ніж ту що я поставив вроді би все нормально працює ТПС премєра D+ та інше робить поки що не зависав просто пишуть що на простих тюнерах ідуть ті канали ну і я думаю щоб зробити щоб вони пішли в мене але підкажіть всетаки як змінити емулятор як вибрати інший...( це я запитував в попередньому питанні) і чи можна зробити щоб на екрані телевізора показувало про емулятор про ключ як було в 1.8....????
Навігація
Go to full version