Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2

Проблеми з дбокс2...

<< < (5/6) > >>

vic:
Чесно кажучи..скільки я знаю дбокс2 то не бачив ще якихось з ними проблем при перешивці,наприклад,дуже якісний апарат хоч і старенький.
Головне дотримуватись норм загальних в користуванні з любим апаратом..от зараз літо-жарко..бажано не давати йому перегрітись..ну і звичайно..не пошкодуйте пару гривен--поставте хоча б стабілізатор напруги...вбережете не лише тюнера,а й масу апаратури..

ioan:
На дебоксі появився непонятний глюк ,стала тормозити картинка,ніби нехватає сигналу,хоча знаю що сигнал нормальний.Попробував перешити.Три спутника стали нормально працювати,коли ж повернув антену на телстар і по новому просканував канали,то знов появилось замирання ,причому тільки на телстарі,а сіріус амос хотбірд ідуть нормально.І така зараза на всіх інших спутниках.Може хто мав таку проблему,в яку сторону копати?

bodyan:
Є в Дбоксі такі речі, зустрічалось, часто буває бардак з головками або ж дісеком, при цьому інші приймачи поводять себе нормально, трапилась також ще з одним тут я уже сам не знаю чи то ВЧ - блок поміняти:(

ioan:
це трапилось з апаратом який я ставив років чотири тому.Я його притащив додому і таж картина,правда після четвертої підряд прошивки почав тормозити значно менше

bodyan:
А як доречі поводить себе Нейтріно?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version