Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2
Проблеми з дбокс2...
seroga:
--- Цитата: kupest;14438 ---Перед тим як встановлювати нову версію mgcamdу я роблю активним FTA канал, як приклад, Інтер+ . Тільки тоді синя кнопка на пульті задіяна. Але результат-перегрузка тюнера-залишився.
--- End quote ---
Может забита память,выкень лишнее
llpit:
.. ще раз хочу зауважити не ФТА канал, а інший емулятор включити і тільки тоді поновлювати неактивний, саме це дозволяє вирішити дану проблему.
kupest:
--- Цитата: llpit;14446 ---.. ще раз хочу зауважити не ФТА канал, а інший емулятор включити і тільки тоді поновлювати неактивний, саме це дозволяє вирішити дану проблему.
--- End quote ---
Ваше зауваження слушне, проблема вроді вирішилася (вроді-тому що ще мало використовував:D ). В додатках (синя кнопка) звернув увагу на інший пункт - Вибір емулятора (раніше користувався тільки Перезавантажити Ему).
vic:
Мені чомусь здається,що ви або не до кінця розібрались в роботі дбокса або його просто боїтесь..от він вам і відповідає взаємністю..
kupest:
--- Цитата: vic;14473 ---Мені чомусь здається,що ви або не до кінця розібрались в роботі дбокса або його просто боїтесь..от він вам і відповідає взаємністю..
--- End quote ---
Швидше за все не до кінця розібрався, а мої переживання (боязнь) пов'язані виключно меркантільними намірами - НЕНАШКОДИТИ-адже потім прийдеться купувати інший апарат ( не хотілося б). Дякую за поради.
Навігація
Go to full version