Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2

Проблеми з дбокс2...

<< < (6/6)

ioan:
Та то як прикол получається,що неробив а він викидає коники,а тут от написав на форум і тюнер злякався вже працює без затиків на любі прошивці а шо помогло так я і непоняв,може то шо шив його всім підряд?
До речі зараз працює на твоїй остані прошивці,що ти тут викладав 5.0.4

vic:
Таке буває часом..сам бачив проблему і не раз..цілком можливо, що це і зовнішні проблеми якось впливають зі супутника...ми тут непідвласні..
Дуже чутливий дбокс2 власне до конверторів..до довжини кабеля,якості його,дайсеків і т.д..часом буває пропишеш канали-всі прописались..а показувати-ні..і тут приходиться зміщувати частоту туди -сюди,аж доки не запрацює все як потрібно..причому ,не обов"язково навіть на низькошвидкісних каналах,але і "стандартних" 27500!!

ioan:
і знов маю проблемний апарат,на цей раз нехоче керувати дісеком.Скорше всього це сталось після грози.Тут вже прошивки не поможуть,а от де в залізяці шукати?що саме відповідає за формування цих команд?Чи варто самому колупатись чи ліпше відразу в ремонт?Можливо хтось мав подібну  проблему?Як далось її позбутись.

vic:
Я б радив подзвонити Роману зі Львова..телефон його є на форумі в Майстерні-сервіс центри..він і детально розповість про причину і якщо матиме таку запчастину то і поремонтує відразу..

http://viaccessfree.info/showthread.php?t=140

ioan:
З Романом я особисто знайомий,тож в середу йому і завезу,щоб ше чого лишнього самому не наробити.Бачу що проблема трошки складніша ніж я думав

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version