Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2
Проблеми з дбокс2...
SergeyEM:
Забув сказати, спочатку я поставив mgcamd 1.23, а потім поставив 1.24 і все стало працювати добре.
kupest:
--- Цитата: SergeyEM;14103 ---Забув сказати, спочатку я поставив mgcamd 1.23, а потім поставив 1.24 і все стало працювати добре.
--- End quote ---
Попробував я так зробити. З mgcamd 1.23 перестартовує тільки емулятор, повернувся до 1.24, знову таж історія (перегружається повністю тюнер). Доречі, mgcamd 1.24 чи 1.24 fix, чи інші (там ще є два варіанти)? Дякую.
SergeyEM:
В мене стоїть fix2.
llpit:
--- Цитата: kupest;13966 ---Вже декілька разів замічав такий "глюк" -перезагрузка емулятора (синя кнопка на пульті) приводить до повного перезавантаження тюнера. Хтось з цим стикався? Є шляхи подолання?
--- End quote ---
Це не глюк - а неправильна послідовність виконання дій.
Щоб уникнути такої ситуації, перед поновленням наприклад mgcamd
необхідно зробити активним інший емулятор, і лише тоді поновляти (інсталювати) mgcamd.
kupest:
--- Цитата: llpit;14359 ---Це не глюк - а неправильна послідовність виконання дій.
Щоб уникнути такої ситуації, перед поновленням наприклад mgcamd
необхідно зробити активним інший емулятор, і лише тоді поновляти (інсталювати) mgcamd.
--- End quote ---
Перед тим як встановлювати нову версію mgcamdу я роблю активним FTA канал, як приклад, Інтер+ . Тільки тоді синя кнопка на пульті задіяна. Але результат-перегрузка тюнера-залишився.
Навігація
Go to full version