Автор Тема: Проблеми з дбокс2...  (Прочитано 2936 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kupest

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 184
  • Рейтинг: +20/-0
Проблеми з дбокс2...
« : 13:14:09, 15 Червень 2007 »
Проблема такого плану. Внаслідок моїх експериментів з дбоксом2 пропала можливість добавляти нові канали (старі є, працюють, ТПС автообновлення не працює, шара працює), закинути нові ключі не маю змоги, через Тотал командер пробую докинути в Софткамкей - зміни не зберігає. Так ніби в мене переповнення. Чи можливо скопіювати теперішній імідж без цих глюків? Чи потрібно поновому заливати?
Нова заливка принесе зміни. Що в сьогоднішній моїй ситуації потрібно скопіювати, щоб потім (при новій заливці) не шукати чогось ?
PB Enigma 5.0.6 UA, dBox2 Nokia, 13E, 5E, 4W; 0,9 м

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #1 : 13:44:36, 15 Червень 2007 »
Напевно прийдеться вам таки переставляти імідж..хоча шанс теоретично і існує..видалити файл,котрий викликав переповнення..зазвичай це лихо творив часто файл timer.log в  папці var/tuxbox/config/enigma ..
Що ж робиться в такому випадку..
1.Скопіюйте папку всю var/tuxbox/config/enigma власне тут знаходяться всі ваші налаштування каналів і супутників..це при встановленні нового іміджу дасть вам можливість мати всі ваші налаштування в такому ж виді.
2.Скопіюйте також ваші ключі,налаштування шарингу і навсяк випадок і емулятор,щоб потім не шукати і щоб все було під рукою..іще може те чим ви звикли користуватись..плагіни чи ігри...
(Можна простіше-скопіювати всю папку VAR!!!-потім розберетесь не поспішаючи)
3.Після встановлення іміджу послідовно закиньте всю папку enigma,ключі,налаштування інету і шари..після перегрузки тюнера отримаєте те що і мали до того..

Відсутній kupest

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 184
  • Рейтинг: +20/-0
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #2 : 20:49:20, 25 Липень 2007 »
Вже декілька разів замічав такий "глюк" -перезагрузка емулятора (синя кнопка на пульті) приводить до повного перезавантаження тюнера. Хтось з цим стикався? Є шляхи подолання?
PB Enigma 5.0.6 UA, dBox2 Nokia, 13E, 5E, 4W; 0,9 м

Відсутній SergeyEM

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +14/-0
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #3 : 06:05:31, 26 Липень 2007 »
Допомогає перезавантаження емулятора.

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #4 : 06:10:44, 26 Липень 2007 »
Про синю кнопку..взагалі то спочатку було б добре написати про який конкретно мова йде імідж..В мене на іміджі 1.8уа теам такого не спостерігається-чітко захожу в ему і постійно дивлюсь, який робочий ключ на тому чи іншому каналі...

Відсутній SergeyEM

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +14/-0
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #5 : 06:12:10, 26 Липень 2007 »
Як я зрозумів імідж PB Enigma 5.04.UA. В мене таке було, але після переустановки емулятора стало працювати нормально.

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #6 : 06:15:56, 26 Липень 2007 »
Спробуйте скористатись порадою
http://viaccessfree.info/showpost.php?p=12120&postcount=4

Відсутній kupest

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 184
  • Рейтинг: +20/-0
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #7 : 07:08:14, 26 Липень 2007 »
Цитата: SergeyEM;13981
Як я зрозумів імідж PB Enigma 5.04.UA. В мене таке було, але після переустановки емулятора стало працювати нормально.

Емулятор міняв вручну чи через on-line обновлення?
PB Enigma 5.0.6 UA, dBox2 Nokia, 13E, 5E, 4W; 0,9 м

Відсутній SergeyEM

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +14/-0
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #8 : 07:13:25, 26 Липень 2007 »
Через on-line обновлення.

Відсутній kupest

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 184
  • Рейтинг: +20/-0
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #9 : 06:24:35, 27 Липень 2007 »
Цитата: SergeyEM;13989
Через on-line обновлення.

На жаль, on-line обновлення, проблему не вирішило.
PB Enigma 5.0.6 UA, dBox2 Nokia, 13E, 5E, 4W; 0,9 м

Відсутній SergeyEM

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +14/-0
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #10 : 10:23:51, 27 Липень 2007 »
Забув сказати, спочатку я поставив mgcamd 1.23, а потім поставив 1.24 і все стало працювати добре.

Відсутній kupest

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 184
  • Рейтинг: +20/-0
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #11 : 22:11:49, 28 Липень 2007 »
Цитата: SergeyEM;14103
Забув сказати, спочатку я поставив mgcamd 1.23, а потім поставив 1.24 і все стало працювати добре.

Попробував я так зробити. З mgcamd 1.23 перестартовує тільки емулятор, повернувся до 1.24, знову таж історія (перегружається повністю тюнер). Доречі, mgcamd 1.24 чи 1.24 fix, чи інші (там ще є два варіанти)? Дякую.
PB Enigma 5.0.6 UA, dBox2 Nokia, 13E, 5E, 4W; 0,9 м

Відсутній SergeyEM

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +14/-0
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #12 : 05:39:38, 30 Липень 2007 »
В мене стоїть fix2.

llpit

  • Гість
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #13 : 10:09:32, 30 Липень 2007 »
Цитата: kupest;13966
Вже декілька разів замічав такий "глюк" -перезагрузка емулятора (синя кнопка на пульті) приводить до повного перезавантаження тюнера. Хтось з цим стикався? Є шляхи подолання?

  Це не глюк - а неправильна послідовність виконання дій.
Щоб уникнути такої ситуації, перед поновленням наприклад mgcamd
необхідно зробити активним інший емулятор, і лише тоді поновляти (інсталювати) mgcamd.

Відсутній kupest

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 184
  • Рейтинг: +20/-0
Проблеми з дбокс2...
« Відповідь #14 : 17:55:52, 30 Липень 2007 »
Цитата: llpit;14359
Це не глюк - а неправильна послідовність виконання дій.
Щоб уникнути такої ситуації, перед поновленням наприклад mgcamd
необхідно зробити активним інший емулятор, і лише тоді поновляти (інсталювати) mgcamd.

Перед тим як встановлювати нову версію mgcamdу я роблю активним FTA канал, як приклад, Інтер+ . Тільки тоді синя кнопка на пульті задіяна. Але результат-перегрузка тюнера-залишився.
PB Enigma 5.0.6 UA, dBox2 Nokia, 13E, 5E, 4W; 0,9 м

 

Проблеми - Вирішення. Обговорення - "Cosmosat 74*0"

Автор bodyasatРозділ CosmoSAT

Відповідей: 17
Переглядів: 4749
Остання відповідь 17:25:22, 03 Серпень 2015
від oleg_lezha
Spark & "Цьоця Шура" - проблеми та їх вирішення

Автор kristin33Розділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 3
Переглядів: 1483
Остання відповідь 22:41:04, 10 Листопад 2011
від april
Усунення проблеми при прийомі каналів с 10806 H 30000 на Амосі.

Автор Vladimir-rvРозділ GI S1015, S1016, S1025, S1026, S1027, S1115, S1126 SD

Відповідей: 15
Переглядів: 3923
Остання відповідь 10:39:50, 09 Лютий 2013
від macumba
Прошивка тюнерів. Програма для прошивки. Проблеми з прошивкою.

Автор romashkinРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 124
Переглядів: 32931
Остання відповідь 19:37:52, 04 Травень 2014
від duman
Проблеми пов'язані зі зміною програмного забезпечення Openbox

Автор OgirokРозділ F-300, X-8x0

Відповідей: 96
Переглядів: 13360
Остання відповідь 22:43:14, 07 Листопад 2011
від vova-sp