Автор Тема: Проблеми пов'язані зі зміною програмного забезпечення Openbox  (Прочитано 15017 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1466
  • Рейтинг: +269/-0
Не заливається updater-ом софт (*.wsw) в Х-800.
Пробував з допомогою F-300_Updater_v1.01_ua ;
 x-800_updater_v1.2_test ;
 F-300_Updater_v1.00.
Також різні софти (*.wsw) до Х-800 перепробував.
та нульмодемний шнур інший.
Не йде ні з COM1 ні з COM2.
Скидання в  заводські налаштування не допомогло.
Пробував виставляти різні швидкості COM порту (тюнера та ПК) аж до максимальної.


Замітив, що pobedit також не хоче заливати списки каналів на максимальній швидкості. А заливає  на "швидкості обміну" 9600.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1466
  • Рейтинг: +269/-0
Інформація про систему тюнера:

Версія завантажувача 1.00
Версія ПЗ                   5.19
Версія обладнання      OpenBox x-800
Останнє обновлення    Dec 06 2007

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3738
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
Ogirok Попробуйте на іншому ПК та/або замініть нульмодемний кабель !!! Якщо після цього нічгого не вийде - в приймачі згоріла мікросхема яка відповідає за СОМ порт, треба міняти  *-P *-P *-P
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1466
  • Рейтинг: +269/-0
Але ж Победітом заливаються сетінги, правда на швидкості 9600 .

Відсутній IVP

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 968
  • Рейтинг: +307/-1
  • SECURITY
На 9600 має все іти, у тюнері має бути 115200 чи шось таке, а в настройках пк вибери стандартно.

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
Але ж Победітом заливаються сетінги, правда на швидкості 9600 .
В сом - порті поміняти імс МАХ232 і піде софт, Х-800 China ? lam

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1466
  • Рейтинг: +269/-0
Так, Китай.
А що таке "імс МАХ232" ?

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3738
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
МАХ232 - це мікросхема яка стоїть в орігінальних Опенах і відповідає за СОМ порт, регулює швидкість порту і тд. тп. Тому в оригіналах софт і настройки льються без проблем. У китайських клонах, з метою економії,  замість неї стоять 4 транзистори, вони не забезпечують регулювання швидкості облмну в СОМ порті !!! Бочили очі що купували.
Тепер вихід  один співставити схеми орігінала і клона, замінити в схемі транзистори на МАХ232  *-P *-P *-P
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
Мені не попадали Х-800 на транзисторах , а імс міняв відразу в нових .

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
Так, Китай.
А що таке "імс МАХ232" ?
Відкрийте і напишіть що стоїть в тюнері , біля сом порта імс чи транзистори ?

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1466
  • Рейтинг: +269/-0
Зробив, як Ви радили:


Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1466
  • Рейтинг: +269/-0
Ще запитання:
1) Може є який Апдейтер, з можливістю підбирати швидкості?
2) Можливо "Версію завантажувача" слід замінити з  1.00 на новішу?
3) Або пробувати залити дамп???

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6245
  • Рейтинг: +8287/-13
Спробуй залити дамп (запитання стоїть з трьома знаками запитання , а являється найпростішим виходом) Дамп з останньою версією лежить тут
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
Зробив, як Ви радили:


Ну якщо не Jtag то заміна MAX232 ціна 4 гр.

Відсутній igor1960

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +21/-0
Такі ж проблеми по заливці софта були і у мене. Помогло тільки те, що почав програмувати через перехідник USB-RS232 програмою OpenBoxUpdater. На іншому компі все йде нормально і без цього. Отже можна MAX232 і не міняти. А ще краще брати оригінальні ресивери.

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 75
Переглядів: 32338
Остання відповідь 11:28:30, 08 Грудень 2017
від bodyan
Openbox S5 PVR и S8 TWIN PVR

Автор BOSSSSSРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 0
Переглядів: 2077
Остання відповідь 18:18:28, 19 Грудень 2009
від BOSSSSS
[Enigma2] Встановлення Enigma2 на GI S8680 (Openbox S6, Optibox Anaconda)

Автор bodyanРозділ Enigma2 / Neutrino / Titan

Відповідей: 0
Переглядів: 3336
Остання відповідь 11:20:19, 15 Грудень 2011
від bodyan
Тільки файли ключів для: "OpenBox X-7x0PVR".

Автор gotsanyukРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 16
Переглядів: 5973
Остання відповідь 09:28:24, 15 Січень 2012
від Alik7606
Прошивка для приймачів Openbox X-730, X750, X770, X790 CIPVR

Автор bodyanРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 125
Переглядів: 25933
Остання відповідь 15:52:24, 07 Березень 2012
від ioan