Головна категорія > Українські телевізійні канали
Список телеканалів у форматі .xlsx
gotsanyuk:
Список українських і рос каналів по наступним позиціям 4°W,4.8°E,13°E,53°E,75°E
Channel list.xlsx
Список каналів являється завжди актуальним, оскільки автоматично генерується згідно даного списку, який постійно оновлюється.
Завантажити
у форматі XLSX
Завантажити
у форматі PDF
svidrak:
Hurkot, Да от сліпота моя я спочатку його непобачив :'(
Hurkot:
2 svidrak ,будемо завершувати наш коротенький діалог, а то зараз налетять модери і дадуть нам пі...лєй за флуд. :-Р
yony:
--- Цитата: svidrak від 20:50:12, 05 Травня 2013 ---Ну жду критики
--- End quote ---
ПОВАЖАЙТЕ РОБОТУ ЛЮДЕЙ ЯКІ З ТАБЛИЦЕЮ ПРАЦЮЮТЬ НЕ ОДИН РІК!!!
Скопіювати таблицю і змінити колір моуть мої діти: 9 і 10 років,не то що ми - користувачі сайту. В Степана напевно немає вільного часу, як тільки появиться зразу відновить. Для чого викладати свої таблиці?????
svidrak:
--- Цитата: yony від 08:50:46, 06 Травня 2013 ---
ПОВАЖАЙТЕ РОБОТУ ЛЮДЕЙ ЯКІ З ТАБЛИЦЕЮ ПРАЦЮЮТЬ НЕ ОДИН РІК!!!
Скопіювати таблицю і змінити колір моуть мої діти: 9 і 10 років,не то що ми - користувачі сайту. В Степана напевно немає вільного часу, як тільки появиться зразу відновить. Для чого викладати свої таблиці?????
--- End quote ---
Ну 1, це те шо я тіки взяв список каналів і тип таблиці!!! Нащо мені те все писати?Якшо воно було готове?
Сама табличка і все зроблене з 0 !Це для того щоб пригадати шо таке ексель!
Я таблицю виклав якраз для критики і хотів почути >:( тепер почув! Нічо більше викладати небуд поки нема нової від gotsanyukа буду користуватися своєю і від Hurkot
Я просто думав шо я міг чимось допомогти :'(
Я поважаю роботу людей, і розумію що список зробити непросто!
gotsanyuk:
2svidrak - мали би хоч каплю совісті... щей пишете в таблиці by svidrak. Знаєте скільки часу пішло щоб цю всю інформацію зібрати в купу? і скільки людей допомагало мені в цьому?...
--- Цитата: svidrak ---Нащо мені те все писати?Якшо воно було готове?
--- End quote ---
--- Цитата: svidrak ---Сама табличка і все зроблене з 0 !
--- End quote ---
Це що роздвоєння особистості?
Для всіх: Прошу вибачення, що не стримав своєї обіцянки. Але постараюсь всетаки вирватись і оновити таблицю.
Навігація
Go to full version