Головна категорія > Українські телевізійні канали

Список телеканалів у форматі .xlsx

<< < (27/46) > >>

gotsanyuk:
Список українських і рос каналів по наступним позиціям 4°W,4.8°E,13°E,53°E,75°E
Channel list.xlsx
Список каналів являється завжди актуальним, оскільки автоматично генерується згідно даного списку, який постійно оновлюється.

Завантажити
у форматі XLSX
Завантажити
у форматі PDF

svidrak:
 Всім привіт) ca.,
Вирішив я попробувати сибе в ролі  написатиля списків :2funny: :2funny:
Незнаю шо зара буде( обматюкають чи підтримають)
Короче придставляю свій прототип списка ( на 3 спутника) ( покащо) зроблиний на основі списка від  gotsanyuk
Зара тіки тастовий і внесено небагато змін додано тільки пару каналів,  якшо підтримають то попробую зробити весь список на відомі спутники(проблема тіки в тому  що незможу попробувати всі того що тіки в наявності триголовий)
 Ну  жду критики

VictorZ!:
Світло- зелені літери на білому фоні виглядають жахливо, бо погано читаються.....
Бажання " попробувати сибе в ролі  написатиля списків" похвальне, але в чому новизна списку? Просто переписати в Степана...?
Ну і непогано було б починати з букваря - судячи з кількості помилок в повідомленні - а не з таблиць Ексель.. ІМХО...

Hurkot:
2 svidrak, не позбавляйте куска хліба gotsanyuk"а  derisive.gif. Може, спробуйте як я: http://sat-ukraine.info/index.php/topic,7154.390.html, повідомлення №398. І, дійсно, як радить VictorZ!, трішки підтягніть грамотність. Прошу сприйняти це без образ, а лише як дружню пораду. До речі, я першим відкрив список Ваших  позитивних карм і запропонував допомогу, вказавши там свій номер телефону - можете перезвонити,якщо є бажання і потреба, тим більше що сьогодні другий день свят і я просто відпочиваю ca., 

svidrak:
Hurkot, обов'язково зателефоную коли  буде моб. телифон (забув на другі квартирі в сосідньому місті) .

Про грамотність я знаю, і неображаюсь сам стараюсь підтягувати!!! O0 *-P А хліба я незбирався нікого позбавляти, просто хотів попробувати себе у ці ролі :)
Сам периважно прошиваю, прописую  тюнери від трьох голових, і тре було списка  на три спутника.

Hurkot:
А мій чим не подобається? До речі,  ідеальним його не вважаю. ca.,
Додано: 07:25:54, 06 Травня 2013В моєму останньому дампі канали в такому порядку і ідуть: http://sat-ukraine.info/index.php/topic,7154.390.html , відповідь №394.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version