Головна категорія > Українські телевізійні канали

Список телеканалів у форматі .xlsx

<< < (29/46) > >>

gotsanyuk:
Список українських і рос каналів по наступним позиціям 4°W,4.8°E,13°E,53°E,75°E
Channel list.xlsx
Список каналів являється завжди актуальним, оскільки автоматично генерується згідно даного списку, який постійно оновлюється.

Завантажити
у форматі XLSX
Завантажити
у форматі PDF

svidrak:
Я розуміюю скільки пішло сил на створиня таблички !! І за це від мене низький поклон!!!!
Я приношу своє вибачення якшо чимось обідив :'(
А зроблене імено те що я таблицю з початку самого робив а з вашої копіював тіки назви і надписі
а саме розграфленя і все інше зробив з 0
Щераз прошу вибаченя :'(
Так як ви модератор видальте будьласка всі мої повідомленя в цій темі і таблицю тоже
Розумію шо зглупив і признаю свою помилку :'(

skys:
Пропоную Соломонове рішеня - не очикувати доки раз на пів року оновлять цей список,
а самім додавати зміни до останнього
щоб було зручно і не розбігались очі пропоную таку кольорову схему
червоний - перестав працювати чи зник
чорний - новий
той хто щось додає копіює зміни попєрєдніка і те що він додав виділяє жирним шрифтом
з додавань попєрєдніка необхідно зняти жирність

новини зручно брати з   lugasat org ua/tpkeys (додати дві крапки)
єдине що погано - новини там губляться в тоннах флуду, таблиця оновлюєтся рідко і не вказується дата зміни

13E
11200 V27500, 3/4   ATV International   2013-05-06

PS якщо згодні - не мовчіть, висловіться, бо зітруть цей пост, як десяток попередніх від мене

Додано: 11:44:04, 06 Травня 2013
--- Цитата: gotsanyuk від 10:48:55, 06 Травня 2013 ---Знаєте скільки часу пішло щоб цю всю інформацію зібрати в купу? і скільки людей допомагало мені в цьому?...
--- End quote ---
Тоді чому список "by gotsanyuk" без переліку всіх хто допомагав, та ще й безсоромно запаролений від змін, що довелося зтворювакти з нуля?

Hurkot:
2 gotsanyuk,пропоную доповнення і виключення на 2 супутники: Amos і Sirius/Astra/.

gotsanyuk:

--- Цитата: skys від 11:34:48, 06 Травня 2013 ---PS якщо згодні - не мовчіть, висловіться, бо зітруть цей пост, як десяток попередніх від мене
--- End quote ---
Створюйте собі нову таблицю. Мою не чіпайте!..Але повторюю нову!!! А не змінити колір і випендрюватись тут: "я Папа Карло і всім допомагаю" Тему собі також іншу знайдіть.

skys:
Вище Ви написали що Вам допомагали в створенні таблиці, так ми теж намагаємось допомогти. І нам непотрібні звання "by Papa Karlo" чи якась винагорода. Однак довго вже Ви не оновлювали список, от ми і вирішили допомогти, а дехто й взагалі вирішив взяти на себе вантаж оновлення списку.
Я думаю Ви не будете заперечувати що від довго неоновлюваного списку користь мінімальна. Тож якби список був хоть трохи свіжіший ця безглузда суперечка не виникла б.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version