Автор Тема: Особливості настройки twin-конвертора  (Прочитано 3473 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній oleg_lezha

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 249
  • Рейтинг: +258/-0
Зіткнувся з проблемою.Встановлював дракона з твінами Eurosky модель EHKF-3110A та з самого початку
 не зміг добитися достатної якості сигналу на супутнику Astra 4A(5E).Тобто на трансподері 11766 H 27500
сигнал 90%, якість 80%.Ці показники унеможливили перегляд каналів з даного трансподера.Хоча
решта каналів супутника просканувалася. Через двісті метрів встановлений дракон з сингл-конверторами.Підключив
той же самий ресивер (orton 4160 cx plus) і на трансподері 11766 H 27500
сигнал 90%, якість 80%-------канали показують.Запитання такі:
1.чи існують якісь нюанси в настройках ресивера при встановленні твін-конверторів?
2.чи існують якісь нюанси при встановленні твін-конверторів на тарель?

4W+4.8E+13E+36E+75E
uClan B6 FullHD Metal,Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #1 : 13:40:06, 17 Липень 2010 »
Нюансів при встановленні Твін або Квадро конверторів у порівненні з сінгле (одининаними ) конверрторами немає ніяких, просто Твіни і Квадро потрібно підбирати якісні - Інверто, Іваком, АЛРС, а не той металолом який пробували встановити Ви.  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній oleg_lezha

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 249
  • Рейтинг: +258/-0
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #2 : 14:15:14, 17 Липень 2010 »
Мабуть глючний попався.Спробую замінити.
4W+4.8E+13E+36E+75E
uClan B6 FullHD Metal,Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #3 : 16:29:28, 17 Липень 2010 »
Мабуть глючний попався.Спробую замінити.
А що міняти, шило на мило? Та "дєшовка" поголовно уся глючна і неякісна. Постав нормальні твіни і не парся :-Р

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #4 : 16:50:03, 17 Липень 2010 »
.
[/quote]
А що міняти, шило на мило? Та "дєшовка" поголовно уся глючна і неякісна. Постав нормальні твіни і не парся :-Р
[/quote]згоден ,особливо за євроскай але тоді ціна значно вища.з нинішніми цінами на установку з такими конверторами ще й у мінус влетиш :2funny:Доречі інверто потягнуть за собою ще й у 2 рази дорожчий дісеки,бо дешеві по струму не витримують.останній час використовую сат інтеграл твіни.поки що проблем не було.і ціна не набагато відрізняється від глобо чи євроская.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 474
  • Рейтинг: +187/-20
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #5 : 18:51:39, 17 Липень 2010 »
NAZAR на рахунок сатінтегралівських то скажу що сигнал вони витягують слабший.Небуду довго описувати але на одній установці перепробував три сатінтеграла,і на сіріус змушений був поставити евросат,так як прибалти нейшли нормально...
Чим вони хороші так це тим що незатікають так як евроскаї

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #6 : 10:12:03, 16 Вересень 2010 »
Допоможіть рішити проблему із конвертором ORTON CTP-02F Premium Twin цей конвертор кругової поляризації з 2 виходами  а проблема така не хоче працювати з протоколом 10х1 вірніше він працює але всі решта 6 портів не працюють  ставив його на різні порти ситуація та сама  відключав його все рівно він працює всі решта ні коли його відєдную зовсім то все працює а з протоколом 4х1 працює але мені потрібно 7 входів .тюнер OPYICUM 9500.другий вихід з цього конвертора іде до сусіда тюнер Дрім 500 дісек 4х1 працює.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #7 : 11:51:41, 16 Вересень 2010 »
Спочатку взнайте по якому протоколу працює Ваш DiseqC 10-ти портовий. Швидше за все то буде протокол 1.1
Далі розберіться з  налаштуваннями по відповідному протоколу DiseqC   в OPYICUM 9500. То вже тема відповідного тюнера.

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 474
  • Рейтинг: +187/-20
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #8 : 13:35:51, 16 Вересень 2010 »
Ogirok ні.
Проблема в самому твінови,брак.Було таке пару раз
Vasyl67
Ви поставте його на простий дісек на 4,він також небуде працювати
Міняйте конвертор

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #9 : 14:35:00, 16 Вересень 2010 »
з 4х1 він працює все нормально 36 градус показує маю на увазі шару  а з 10х1 протокол 1.1 не хоче тобто він працює але всі остальні не працюють а коли його відєднати зовсім  то решта починають працювати.

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #10 : 20:13:02, 16 Вересень 2010 »
Можливо, варто спробувати перепрограмувати дісек у відповідний протокол. У вкладеному файлі інструкція для 8-ми портового дісека І Я НЕ ВПЕВНЕНИЙ, що вона на всі 100% підходить для 10- портового.
І спробуйте не спішити і ставити розділові знаки в реченнях - і людям читати приємніше, і Ви покажете, що колись в школу ходили. ca.,
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #11 : 09:07:32, 17 Вересень 2010 »
Дякую за інструкцію і за зауваження.Перепрограмовувати дісек  я думаю шо не потрібно, з головкою NTVSAT на один вихід всі 7 портів працюють без проблем, ставлю ORTON працює тільки ця головка решта ні, як тільки її відєдную працюють решта 6 портів.

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 474
  • Рейтинг: +187/-20
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #12 : 05:43:51, 18 Вересень 2010 »
я вам кажу що міняйте...

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #13 : 07:26:02, 19 Вересень 2010 »
Підскажіть будь ласка якшо міняти то якої фірми.Дякую.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Особливості настройки twin-конвертора
« Відповідь #14 : 07:41:53, 19 Вересень 2010 »
Inverto , Opticum не погані ...........
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

 

CosmoSAT HD-7900 USB PVR і HD-7910 USB PVR Twin Tuner

Автор romirebРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 5
Переглядів: 2022
Остання відповідь 14:02:33, 09 Січень 2010
від fox-taras
Openbox S5 PVR и S8 TWIN PVR

Автор BOSSSSSРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 0
Переглядів: 2808
Остання відповідь 18:18:28, 19 Грудень 2009
від BOSSSSS
SatLink WS-6906 -прилад для настройки спутникової антени.

Автор suslicРозділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 22
Переглядів: 7321
Остання відповідь 19:17:54, 28 Квітень 2017
від man
Продам прилад для настройки САТ антен

Автор AndersatРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 20
Переглядів: 4903
Остання відповідь 18:41:28, 23 Грудень 2015
від Andersat
Вибір приладу для настройки супутникових антен.

Автор KomelektronРозділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 5
Переглядів: 1234
Остання відповідь 16:47:45, 27 Січень 2019
від vitivan