Приймачі DVB-S/S2 > Ferguson i їм подібні

Arion AF-2000CR. Редагування Бісс-ключів

<< < (3/9) > >>

BRISNIK:
Вибачаюсь,що не відповів. Зпробую розжувати.(піаніст я хе)  1-Розархівуй BisBrowse і запусти його. 2- натисни Open і вкажи шля до софту як що не відкриє а напше Not faund start key! згодься з ним.3-праворуч над Help є напис Start key і ланцюг цифр а в кінці трикутничок от його й натисни стане два рядки цифр вибери іший від попереднього 4-знову натисни Open і вкажи на софт побачиш BISS ключики. Для технокомівських софтів ключі редагуються прямо в бровзері. А з твоЇм ще погроємось.5-натискаємо Export і зберігаємо файлик 6-відкриваємо експортний файлик за допомогою стандартного БЛОКНОТУ і редагуєм ключики так як там є.Один немаловажний нюанс!!! Ключі привязані до частоти і  щоб дивитися два БІС канали з одноЇ частоти потрібно Їх прописати на різних частотах.Я це роблю так ; ключ на Інтер пишу на 11389 а на Інтер+ на 11390.7-вдредагований файл зберігаєм.8-повертаємось до бровзера і натискаємо Import вибераєм відредагований файл і бачим його в Бровзері.8-тиснем на Save і вказуем на наш софт Бровзер запитає чи замінити файл тиснитє ОК все софт готовий вантажимо його в рейс.Повертаюсь до нюанса з    інтерами.В рейсі прописую дві частоти такіж як в клю чах а щоб рейс обдурити 11389 пишу з швидкістю 27500 а 11390 з 27501!!! Скануємо і насолоджуємось переглядом.

zenon101:
Ваш файл пошкоджений

Android-80:

--- Цитата: zenon101 від 20:05:26, 15 Квітня 2010 ---Ваш файл пошкоджений

--- End quote ---
Щойно спробував- все гаразд. O0

BRISNIK:

--- Цитата: zenon101 від 20:05:26, 15 Квітня 2010 ---Ваш файл пошкоджений

--- End quote ---
Чим скачував?

vitlik:

--- Цитата: BRISNIK від 18:42:33, 15 Квітня 2010 ---Вибачаюсь,що не відповів. Зпробую розжувати.(піаніст я хе)  1-Розархівуй BisBrowse і запусти його. 2- натисни Open і вкажи шля до софту як що не відкриє а напше Not faund start key! згодься з ним.3-праворуч над Help є напис Start key і ланцюг цифр а в кінці трикутничок от його й натисни стане два рядки цифр вибери іший від попереднього 4-знову натисни Open і вкажи на софт побачиш BISS ключики. Для технокомівських софтів ключі редагуються прямо в бровзері. А з твоЇм ще погроємось.5-натискаємо Export і зберігаємо файлик 6-відкриваємо експортний файлик за допомогою стандартного БЛОКНОТУ і редагуєм ключики так як там є.Один немаловажний нюанс!!! Ключі привязані до частоти і  щоб дивитися два БІС канали з одноЇ частоти потрібно Їх прописати на різних частотах.Я це роблю так ; ключ на Інтер пишу на 11389 а на Інтер+ на 11390.7-вдредагований файл зберігаєм.8-повертаємось до бровзера і натискаємо Import вибераєм відредагований файл і бачим його в Бровзері.8-тиснем на Save і вказуем на наш софт Бровзер запитає чи замінити файл тиснитє ОК все софт готовий вантажимо його в рейс.Повертаюсь до нюанса з    інтерами.В рейсі прописую дві частоти такіж як в клю чах а щоб рейс обдурити 11389 пишу з швидкістю 27500 а 11390 з 27501!!! Скануємо і насолоджуємось переглядом.

--- End quote ---
ВЕЛИКЕ СПАСИБІ! Дуже дякую за точну і змістовну відповідь на моє запитання.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version