Приймачі DVB-S/S2 > Ferguson i їм подібні
Arion AF-2000CR. Редагування Бісс-ключів
vitlik:
Підкажіть будь-ласка як редагувати Бісс-ключі в софті для аrion af-2000cr, або може хтось має новий софт для частоти AMOS 11389 H 27500 (інтер, інтер+.....)
Android-80:
--- Цитата: vitlik від 21:05:35, 08 Квітня 2010 ---Підкажіть будь-ласка як редагувати Бісс-ключі в софті для аrion af-2000cr, або може хтось має новий софт для частоти AMOS 11389 H 27500 (інтер, інтер+.....)
--- End quote ---
Прочитавши дане повідомлення, даю одразу відповідь. Тобі чоловіче пофартило, адже ти потрапив на форум екстрасенсів. :2funny: Короче, вмикай свого аріона, ставай на любий закодований канал, а я на відстані буду "заряджати бісс ключами" твій апарат силою власного мозку на відстань. Но якщо ти на відстані більше 400-450 км. від мене, то моїх чар не вистарчить. *oohaa*
ЗІ. Звісно, що це жарт. А що я можу більше написати? Тих аріонів є два типи: на 5105 і 5518. Який з них у тебе, що пише в системі? Тепер мене розумієш?
vitlik:
вибач, забув вказати,-5105
Android-80:
--- Цитата: vitlik від 21:24:02, 08 Квітня 2010 ---вибач, забув вказати,-5105
--- End quote ---
А софт який? Їх є два типи- з перебором бісс(присутній бііс в редакторі ключів) і прив"язаними бісс ключами в софт.
Якщо з перебором, то заходиш в редактор і прописуєш, а якщо з прив"язкою, то бісс-редактором редагуєш софт, тобто прописуєш ключ і частоту в софт.
Все необхідне є у нас на форумі, варто лишень скористатись пошуком ca.,
vitlik:
В софті, інакше я б це питання не задавав
Навігація
Go to full version