Приймачі DVB-S/S2 > Ferguson i їм подібні

Arion AF-2000CR. Редагування Бісс-ключів

<< < (2/9) > >>

Android-80:
В даній темі Прошивка ARION AF-2000CR є відповідь...

vitlik:
в цьому софті є для частоти 10890V, а треба для 11389H

vitlik:

--- Цитата: Android-80 від 21:28:53, 08 Квітня 2010 ---
--- Цитата: vitlik від 21:24:02, 08 Квітня 2010 ---вибач, забув вказати,-5105

--- End quote ---
А софт який? Їх є два типи- з перебором бісс(присутній бііс в редакторі ключів) і прив"язаними бісс ключами в софт.

Якщо з перебором, то заходиш в редактор і прописуєш, а якщо з прив"язкою, то бісс-редактором редагуєш софт, тобто прописуєш ключ і частоту в софт.

Все необхідне є у нас на форумі, варто лишень скористатись пошуком ca.,

--- End quote ---
а для S2090_$VOT_H0219_20070420_AUCPCnpc який редактор взяти, бо я вже BissEdit_12ua і BissBrowse пробував, ні один не відкриває

BRISNIK:

--- Цитата: vitlik від 09:58:06, 09 Квітня 2010 ---а для S2090_$VOT_H0219_20070420_AUCPCnpc який редактор взяти, бо я вже BissEdit_12ua і BissBrowse пробував, ні один не відкриває

--- End quote ---
Береш BISS Browse там є функція привязки редактора до ключа Start key як що не відкриває вибери інший ключ. Потім експортуй відкриті ключі вони збережуця у текстовому файлі потім можеш редагувати за допомогою блокнота поім зберегти відредагований файл. Відредагований файл Імпортуем Бровзером і відправляемо у софт.                                                                                                                                                                                                           

vitlik:

--- Цитата: BRISNIK від 09:13:36, 13 Квітня 2010 ---
--- Цитата: vitlik від 09:58:06, 09 Квітня 2010 ---а для S2090_$VOT_H0219_20070420_AUCPCnpc який редактор взяти, бо я вже BissEdit_12ua і BissBrowse пробував, ні один не відкриває

--- End quote ---
Береш BISS Browse там є функція привязки редактора до ключа Start key як що не відкриває вибери інший ключ. Потім експортуй відкриті ключі вони збережуця у текстовому файлі потім можеш редагувати за допомогою блокнота поім зберегти відредагований файл. Відредагований файл Імпортуем Бровзером і відправляемо у софт.                                                                                                                                                                                                         

--- End quote ---
по-перше: не можу скачати BISSBrowse; по- друге скачав BISSBrowse з іншого джерела, але нічого не виходить,- не відкривається; і по- третє - можна докладніше розповісти ,як користуватися BISSBrowse, а то я вже багато де шукав, але докладно ніде не розписано, тільки загальні фрази

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version