Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Антени, встановлені нами, і не тільки...

<< < (70/110) > >>

bad:
Тарілки як тарілки флудом займаетесь,типу ракету в космос запускаете встановив антену нормально якщо сигнал добрий то проблем не буде і влітку хіба е десь дерева або перешкоди.А вічного нічого не мае  добрий грім влупть один дітько повилітае які головки не став ! Звичайні установки як у Тараса так і на перших фото нічого неймовірного не мае.

sattv1:

--- Цитата: bad від 16:56:29, 04 Січня 2012 ---Тарілки як тарілки флудом займаетесь,типу ракету в космос запускаете встановив антену нормально якщо сигнал добрий то проблем не буде і влітку хіба е десь дерева або перешкоди.А вічного нічого не мае  добрий грім влупть один дітько повилітае які головки не став ! Звичайні установки як у Тараса так і на перших фото нічого неймовірного не мае.

--- End quote ---
я теж такої думки ca., нагадує міряння пісюнами та скількох і як жінок задовольнили  :2funny: O0 *-P 1607-4

tosat:

--- Цитата: iwan75 від 21:13:49, 03 Січня 2012 ---
--- Цитата: tosat від 18:04:31, 03 Січня 2012 ---1.Такого кронштейна вже давно не застосовую та іншим не раджу.

--- End quote ---
Це не такий,він вже з трикутничками підварененими.Якось у мене зламалась драбина і прийшлось трошки повисіти на одній руці.

--- End quote ---
він хоть і підварений, проте не означає що кращий.., труба залишилась тонкостінна, і коли нормально прикручуєш антену, то гнеться як яйце.., також 4 дюбеля, а не 3 шт. як у тернопільських кронштейнах від Фокс- Тараса (пост 344 у цій темі), сьогодні бачив подібні кронштейни від SET, але Тарасові кращі якістю виконання та використанням профілю, а не труби як у SET.

--- Цитата: VANOS від 18:25:17, 03 Січня 2012 ---І якщо не акуратно, ще не значить що не якісно.

--- End quote ---
Хибна думка, ці речі тісно зв"язані, бо як відома приказка: "По одёжке встречают..", самі переконаєтесь потім по кількості майбутніх клієнтів.., недаремно я згадував за пісню..

--- Цитата: tosat від 18:04:31, 03 Січня 2012 ---P.S. І чому тоді до будинку заходить 5 кабелів..?

--- End quote ---

--- Цитата: VANOS від 18:25:17, 03 Січня 2012 ---Щось головок на 6 виходів не бачив. :2funny: запас лишнім не буває :2funny:

--- End quote ---
Чому я запитав про 5 кабелів, та тому, що вважаю що вибираються необхідні речі, тобто особисто я в даному випадку встановив би дві антени (одну з 4-х виходовими, а іншу звичайну, порахуйте самі по ціні, як вийде), відповідно і за роботу взяв би більше, бо настроювати дві антени, то не одну.., крім того такі ньюанси як теперішні пластикові трубки в зезах і вага окто головки будете час від часу підстроювати ті головки, особливо після того, як з даху щось впаде.. derisive.gif

Повторю: компоненти вибираються з необхідності, тобто 6 виходів - одна 4- виходова та друга з твінами, 7-8 окто, більше - мультисвіч..
Удачі!

tosat:

--- Цитата: bad від 16:56:29, 04 Січня 2012 ---Тарілки як тарілки флудом займаетесь,типу ракету в космос запускаете
--- End quote ---
Шановний, флудом власне займаєтесь саме Ви..

--- Цитата: bad від 16:56:29, 04 Січня 2012 ---встановив антену нормально якщо сигнал добрий то проблем не буде і влітку хіба е десь дерева або перешкоди.
--- End quote ---
Це як потрібно встановлювати антену, не звертаючи увагу на майбутні перешкоди..?, роблю висновок, що ви базарник, після яких переробляв вже не раз, бо їм пару лишніх метрів дешевого PCI кабелю жалко стало..

--- Цитата: bad від 16:56:29, 04 Січня 2012 ---А вічного нічого не мае  добрий грім влупть один дітько повилітае які головки не став !

--- End quote ---
Ми тут не грім обговорюєм, а установку антенн.., знов флуд

--- Цитата: bad від 16:56:29, 04 Січня 2012 ---Звичайні установки як у Тараса так і на перших фото нічого неймовірного не мае.

--- End quote ---

--- Цитата: sattv1 від 17:24:03, 04 Січня 2012 ---я теж такої думки ca., нагадує міряння пісюнами та скількох і як жінок задовольнили  :2funny: O0 *-P 1607-4

--- End quote ---

наш форум створений для любителів сат тв, які прагнуть пізнати щось нове та навчитися досвіду, але, коли появляються такі повідомлення як два останні, то це чистий флуд та неповага до інших учасників форуму, раджу перечитати правила, на перший раз попередження, а  наступного разу отримаєте "банан", і навіть не згадуйте, що хтось "наїзджає", бо хоч і демократія, але порядок повинен бути..

fox-taras:

--- Цитата: sattv1 від 17:24:03, 04 Січня 2012 ---
--- Цитата: bad від 16:56:29, 04 Січня 2012 ---Тарілки як тарілки флудом займаетесь,типу ракету в космос запускаете встановив антену нормально якщо сигнал добрий то проблем не буде і влітку хіба е десь дерева або перешкоди.А вічного нічого не мае  добрий грім влупть один дітько повилітае які головки не став ! Звичайні установки як у Тараса так і на перших фото нічого неймовірного не мае.

--- End quote ---
я теж такої думки ca., нагадує міряння пісюнами та скількох і як жінок задовольнили  :2funny: O0 *-P 1607-4

--- End quote ---
А при чому тут міряння.Попросили і я виложив фото.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version