Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Антени, встановлені нами, і не тільки...
yuriks:
--- Цитата: sergeny від 07:52:22, 04 Січня 2012 ---yuriks я десь таке писав???
--- End quote ---
Зі слів про тінь я зрозумів наступне
дах дає тінь від сонця на тарілці - з нього ти зробив висновок що частина сиглалу також непопадає на антену
"на хлопський розум" - якщо супутник знаходиться на тій самій висоті що і сонце - або вище - то це безперечно перешкоджае проходженню сигнала
тому я і спитав - чому ти виріший що супутник НЕ нижче в "дану" пору року і "даний" час
причому автор не сказав коли це було (рік назад - це хз коли)
andre33:
ну чо ви до людини домахалися , виставив він свої світлини , як зробив так зробив,
якщо система перевірялася і усе працює то і Слава Богу, головне щоби клієнту
було добре і касу дав O0
а як воно буде влітку то тоді і видно буде !
ПС Ревізійну коробку можна було б не давати , дісеки можна було б закріпити
прямо до деревяних брусів там і так дах зверху захищає від опадів.
Denja:
sergeny
Ви неадекватно ведете діалог, вириваючи фрази з контексту, продовжувати в такому дусі небуду, шкода на то часу.
Інтерференція була згадана лиш як приклад, хоча чудячи з ваших відповідей ви могли б подякувати за відкриття для вас цього явища. Припущення про падіння сигналу на останньому фото є лиш припущення Тараса, яке є невірним. Хоча без цифр то так і залишиться припущенням. Думаю на цьому обговорення можна закінчити. З повагою.
п.с. постійно ставити смайли в дописах як мінімум підозріло...
sergeny:
--- Цитата: Denja від 11:44:14, 04 Січня 2012 ---sergeny
Інтерференція була згадана лиш як приклад, хоча чудячи з ваших відповідей ви могли б подякувати за відкриття для вас цього явища.
п.с. постійно ставити смайли в дописах як мінімум підозріло...
--- End quote ---
Дякувати небуду так як і краплі істини у вашому дописі на рахунок інтерференції нема :2funny: А те що ви скопіювали ще і зрозуміти треба вам чистор з технічної сторони :2funny:
А от на рахунок смайликів немогли би детальніше...в чому мене підозрюєте :2funny:
Приклади треба наводити правильними
fox-taras:
Тарас, покажи свою миску, встановлену нашими спільними зусиллями після 24-00
Навігація
Go to full version