Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Антени, встановлені нами, і не тільки...
bad:
tosat спорити з вами не хочу але вибачте тут вже вища математика почалася!На фото про прешкодах нічого не видно е вони чи ні вот я й дописав якщо немае то проблем не буде. Сам бачив як тарілку майстри ставили в зимку на деревах листя не було прийшла весна почалися проблеми тоді дійсно потрібно переробляти! по першому фото не знаю що потрібно буде доробити я думаю якщо кабель якісний тарілка попрацюе довго по кронштейну нічого сказати не можу так я к незнаю які за якісні зараз роблять , згоден що тарілка з тим причандалом суттево прибавила у вазі ! але думаю якщо то не вітряна зона то витримае.
На рахунок поставити 2 тарілки, тут спірне питання може кліент вперся що мае бути тільки одна!Тут така справа хто платить гроші той і маскарад заказуе.
Я зараз установками не займаюся відпрацював вже копійки платять скоріше установка 35 енотів коштувала а зараз?А зрівняйте що можна було на 20 доларів купити 2-3 роки тому а що зараз!
По оплаті за установку згідний флуд можете видалити можете забанити я просто висловив свою думку!
iwan75:
tosat,нічого там вже не гнеться,хіба що враховувати вашу активність - можливо і так.
Фокстарас ваше встановлення краще виглядає ніж будинок. O0
fox-taras:
Та що тут антени і мої також треба доробити кабеля адже ставили ми вночі і було дуже холодно кабеля задубіли і виложити як слід було важко.Можна булоб поломати кріплення ,тому лишив до тепла почекати.
А от дах поки був на роботі зробили нетакий як я хотів і літом буду переробляти.Той дах на фотці мені неподобаеться.
fox-taras:
--- Цитата: iwan75 від 18:35:40, 04 Січня 2012 ---tosat,нічого там вже не гнеться,хіба що враховувати вашу активність - можливо і так.
Фокстарас ваше встановлення краще виглядає ніж будинок. O0
--- End quote ---
Ви мене випередили.Це гараж.
Літом виправлю.Дякую за зауваження.
VANOS:
Дякую всім за увагу до моєї установки. Плюсики постараюсь всім підкинути.
От тепер я маю з чого робити висновки, всеж таки було варто було виставляти фото.
А зараз ще декілька пояснень.
Сигнал на даній тарілці по всіх каналах відмінний, навіть кращий чим буває при деяких установках. (ще буду десь вночі подивлюсь чи спадає чи ні).
Питання стояло по установці двох тарілок, але в клієнта на одній будові вже є дві тарілки одна біля іншої, так що бажання було спробувати поставити одну. І точок спочатку планувалося сім, хоча можливо буде в майбутньому і більше, так що ще прийдеться доставляти.
По поводу фінансових питань, це не є мій основний заробок, і також розкручувати клієнта на бабки не в моєму стилі.
Дана установка робилася в хороших знайомих, тож варіант давай по більше бабла стоїть якось не коректно.
І питання кількості клієнтів теж не так вже і важливо.
Дана робота робиться для задоволення, ну і щоб не втратити кваліфікацію, а то хто зна як життя повернеться, ну щоб сіра речовина не застоювалася. *-P *-P
Навігація
Go to full version