Автор Тема: Порадьте тюнер із SECAM  (Прочитано 2319 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Порадьте тюнер із SECAM
« : 13:26:10, 04 Березень 2010 »
Порадьте тюнер із Secam виходом бо поставив у селі (ще досі "Берьозку" дід дивиться ) а у  теліку PAL не працює, поки знайшов  Globo5000+ але він без товарного виду, може хто зна які недорогі  моделі тюнерів
можуть видавати Secam що зара є на ринку.  наприклад сімейство Cosmosat чи MX04, в кого є можливість перевірити?
7010, 4100C, Eurosky 3023Super вже перевіряв секаму нема :'(
« Останнє редагування: 13:28:46, 04 Березень 2010 від Ankl »

Відсутній rwm

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +13/-0
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #1 : 13:54:26, 04 Березень 2010 »
Openbox x-800

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #2 : 14:11:04, 04 Березень 2010 »
Опенбокс Ф500, Х540
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 474
  • Рейтинг: +187/-20
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #3 : 18:49:39, 04 Березень 2010 »
Мало знаєте хлопці :2funny:
Техносати
Старі глобо
Самсунги
Ну і оупени 5** та 8** або клони

Що ви городські знаєте,приїжджайте до нас в село тут і модулятори і секам :2funny:
А якщо без жартів то мене нераз запитують а для чого вам модулятор атим більше секам.А унас нажаль плазми нема....

« Останнє редагування: 18:56:04, 04 Березень 2010 від sergeny »

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #4 : 19:19:59, 04 Березень 2010 »
я ж з райцентру то теж знаюсь на модуляторах та секамі , такий випадок 1 на 30( багато хто техніку оновив), зрозуміло що люди скупенькі  я ім ортон4100С мав поставити ,якщо скажу накиньте на опен то краще взагалі не звязуватись забрати таріль назад, (правда поривсь ув себе знайшов субмодуль PAL до їхного теліка то буде останній шанс не вийде точно зверну все назад).

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 474
  • Рейтинг: +187/-20
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #5 : 03:09:25, 05 Березень 2010 »
Незнаю скільки стоїть модуль,але техносат 840 стоїть приблизно на 10 баксів дорожче за 4100

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #6 : 05:35:11, 05 Березень 2010 »
  *-I поки що  зупинився на Technosat 820  якщо клієнт додасть 10 баків то матиме тюнер, в середу на барабашці пошукаю.

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #7 : 07:08:45, 05 Березень 2010 »
В Technosat 820 немає ВЧ модулятора.
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній RIZIK

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 329
  • Рейтинг: +1173/-7
  • Волочиськ
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #8 : 09:20:42, 05 Березень 2010 »
На мою думку краще зробити  PAL в телевізорі (доставити субмодуль або замінити МЦ). В PAL якість зображення краща, ще можна доставити відеовхід якість помітно покращиться.

Відсутній zioom

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 420
  • Рейтинг: +219/-91
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #9 : 09:24:27, 05 Березень 2010 »
На мою думку краще зробити  PAL в телевізорі (доставити субмодуль або замінити МЦ). В PAL якість зображення краща, ще можна доставити відеовхід якість помітно покращиться.
Тут з вами незгідний почитайте про NTSC PAL та STCAM і зрозумієте що SECAM дає найкращу картинку а NTSC найгіршу.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #10 : 09:27:34, 05 Березень 2010 »
RIZIK А ще краще поміняти ТВ з советського Електону чи Берізки з підсадженим за роки довгої експлуатації кінескопом на сучасний мультисистемний закордонного виробництва, навіть з ЕПТ, Соньку, Самсунг і тд. тп. - якість зображення на новому ТВ покращиться на порядок (в 10 раз) !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Цитувати
що SECAM дає найкращу картинку
Як паказала практика на старих ще советських ТВ з модулем колірності МЦ31 - якість зображення в Секамі не найкраща - на на дрібних предметах зображення (титри, букви) спостерігаються накладені різноколірні тягучки (переважно синього та зеленого кольору) що наприклад утруднює читання біжучих рядків, а в режимі ПАЛ - черезрядковий вивід зображення, да досить поганий червоний колір. Ситуація в ПАЛ трохи покращується при заміні модуля колірності на МЦ 41, але це колірність за 2-3 місяці остаточно "добиває" вже не першої свіжості кинескоп ТВ !!! ca., ca., ca.,     
« Останнє редагування: 09:51:58, 05 Березень 2010 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #11 : 10:57:51, 05 Березень 2010 »
Якщо в ресі включити СЕКАМ(імп.тел. сам його включить) то вийде настільки г*няна картинка що жах.За радянські зовсім мовчу.В ненаших тел. СЕКАМ іде як додаток до ПАЛу тому так і виходить.Я ніразу не бачив хорошої картинки по СЕКАМ(хоча по параметрам як пишуть він краще ПАЛу і просто супер відносно НТСЦ)
« Останнє редагування: 11:00:31, 05 Березень 2010 від zloj vitos »

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #12 : 11:19:15, 05 Березень 2010 »
В Technosat 820 немає ВЧ модулятора.
як то кажуть: як бідному оженитись то.....
  *-I колеги за відгуки,
наче надибав Стартрек 550Д (аналог глобо4000-6000) там усьо є. та ще субмодуль не пробував ставити може вдасця на 4100С проскочити.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #13 : 11:26:15, 05 Березень 2010 »
Цитувати
вдасця на 4100С проскочити.
А чим діда Стартрек 550Д не влаштовує - як на мене то в свій час це був класний приймач, в своїй ціновій категорії звичайно !!! :2funny: :2funny: :2funny:
« Останнє редагування: 12:26:07, 05 Березень 2010 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Порадьте тюнер із SECAM
« Відповідь #14 : 14:08:28, 05 Березень 2010 »
та влаштує  Стартрек (знайшов тільки в прайсі , невідомо чи є в наявності)

 

Тюнер @-Star ASR 3510MA, @-STAR 3530 МА

Автор SERS3333Розділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 20
Переглядів: 11229
Остання відповідь 15:50:33, 19 Липень 2017
від bodyan
DVB-T2 тюнер DVB-T2 IPTV+YouTube+MEGOGO- Redtube и Youport

Автор vlad63Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 21
Переглядів: 6265
Остання відповідь 11:06:16, 08 Грудень 2019
від vlad63
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 1992
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Orton 4100c -тюнер не стартує-ледь мерехтить червоний світлодіод

Автор andre33Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 11
Переглядів: 4785
Остання відповідь 13:01:43, 31 Травень 2015
від slavon
Чим замінити мікросхему ОЗУ IS42S16400B-7TL(тюнер Євроскай)

Автор zloj vitosРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 0
Переглядів: 748
Остання відповідь 09:34:35, 20 Березень 2009
від zloj vitos