Автор Тема: Обговорення софтів  (Прочитано 23529 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1454
  • Рейтинг: +1802/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Обговорення софтів
« : 10:48:24, 28 Червень 2007 »
Прошивка до даного тьюнера не АУ, але свіжі ключі на Польсат завжди можна взяти Тут ввести з пульта і все буде працювати...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній columbiec

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +10/-0
ДЯКУЮ
« Відповідь #1 : 16:43:38, 09 Липень 2007 »
http://sat-ukraine.info/////////////////////

Слідуючий раз буде винесне попередження.

Відсутній Homer2007

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +15/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #2 : 18:28:34, 18 Липень 2007 »
Не можу закачати список каналів на нього. Що робити?

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Обговорення софтів
« Відповідь #3 : 18:52:23, 18 Липень 2007 »
Цитата: Homer2007;13008
Не можу закачати список каналів на нього. Що робити?


Пробуй ще раз різні варіанти . Там нічого складного немає ! Тисни на гудзечок " Настройки користувача " і піде !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Homer2007

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +15/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #4 : 19:57:17, 18 Липень 2007 »
Пробую!! Не виходить.
Залишається старий список каналів. Що робити??

Відсутній Homer2007

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +15/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #5 : 20:17:31, 18 Липень 2007 »
Скажіть що і де натискати почерзі? Якщо не важко ))
Дякую

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Обговорення софтів
« Відповідь #6 : 20:33:54, 18 Липень 2007 »
Цитата: Homer2007;13027
Скажіть що і де натискати почерзі? Якщо не важко ? Дякую


Відкриваєш програму MaxEditor , нажимаєш зверху файл - відкрити - вибираєш канали , нажимаєш на них , у відкриашимуся вікні нажимаєш " настр.користувача " , повині загнатися у MaxEditor канали ! Потім жмеш Дія , друга з верху Завантажити (ПК - приймач) , потім настр.користувача і ще раз ставиш галочку настр.користувача і процес пішов . З " Стандартні нестр. " я галочку забираю !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Homer2007

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +15/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #7 : 20:41:30, 18 Липень 2007 »
А де взялось "З " Стандартні нестр. " я галочку забираю !!!"
Щось такого не бачив, можна скріншот або зайдіть в аську 319873117.

Відсутній Homer2007

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +15/-0
Обговорення софтів
« Відповідь #8 : 20:58:52, 18 Липень 2007 »
Вже получилось.
Не знаю в чому була причина., робив так як перед тим.
Ну дядую Ігор Горбусь!!

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Обговорення софтів
« Відповідь #9 : 19:46:40, 19 Липень 2007 »
Цитата: Homer2007;13036
Вже получилось.
Не знаю в чому була причина., робив так як перед тим.
Ну дядую Ігор Горбусь!!


Ну і слава богу ! Прошу !
Шановні друзі , при перешиванні та завантажуванні каналів не кваптися , не поспішайте і все у Вас получиться ! Немає там нічого складного ! Старайтеся спокійно підійти до цієї справи , адже при квапленні найастіше виходить так , що часу набагато більше іде , а деколи взагалі можна і тюнер запороти ! Успіху !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній -sat-fan-

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 243
  • Рейтинг: +147/-10
  • OPENBOX - лайно!!!!!
Обговорення софтів
« Відповідь #10 : 10:03:54, 20 Липень 2007 »
викладіть ключик.
OPENBOX  mog - лайно, а не торгова марка. Якщо хочете в цьому переконатись, придбайте його. Рекомендую оригінал  9_4  і тільки від офіційних дилерів  9_4

llpit

  • Гість
Обговорення софтів
« Відповідь #11 : 16:18:58, 20 Липень 2007 »
http://world-sat.info/showthread.php?t=43507
Для ключів - ALL [XX] keyeditor

клони

FTE MAX S100
FTE MAX S200
ENGEL BE 3500
FTE S100
ECHOLINK EL 700 FTA
ECHOLINK EL 700 FTA PLUS
ECHOLINK EL 777 FTA
ECHOLINK EL 707 FTA PLUS
STARSAT SR X4000D
STARSAT SR X4200
STARSAT SR X5100
STARSAT SR X5200
UNIVERS U4111
UNIVERS U4112
UNIVERS U4114
XTREAM 2
WIZ 2100
DVB 3023
FTA 300
FTA 200PLUS
FTA100PLUS
CLARKE TECH 1200FTA
VISION X 200

Відсутній Yarek

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +12/-1
Обговорення софтів
« Відповідь #12 : 22:32:47, 20 Липень 2007 »
Звідки взяти ключ для редагування? Чи можна його взяти з софту?

Відсутній columbiec

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +10/-0
Polsat
« Відповідь #13 : 20:32:02, 21 Липень 2007 »
не працює :( в кого є ключ

Відсутній Yarek

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +12/-1
Обговорення софтів
« Відповідь #14 : 08:21:40, 22 Липень 2007 »
ПОЛСАТ працює. Загалом 60 каналів.
7101
02: B13C29CFC579BB69
03: 456EF9DFE53FB9A8

 

Samsung 9400 прошивка

Автор Rostyk.07Розділ Майстерня

Відповідей: 14
Переглядів: 500
Остання відповідь 23:10:44, 29 Жовтень 2008
від Rostyk.07
Підтримувані USB Wi-Fi адаптери

Автор bodyanРозділ Dreambox HD 500/800/800SE/8000

Відповідей: 8
Переглядів: 2575
Остання відповідь 23:49:07, 10 Червень 2012
від turs
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 7384
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Зміна програмного забезпечення

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 1839
Остання відповідь 21:18:37, 10 Жовтень 2007
від bodyan