Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000

<< < (5/14) > >>

nico2:
Добре bodyan якщо в аріоноподібних все так просто ,то я би хотів у вас одержати такі консультації,
по перше як видалити всі канали з хотбірда ,амоса ,і сіріуса щоб не видаляти по одному,та щоб потім прописати спочатку українські та російські транспондери,потім польські та мультівіжени а вже потім все останне як я роблю це на стронгах і глобіках,я би навіть не відмовився від пустого списку для арітера ,якщо вам не важко його скинути ,тому що в списках вже стільки не робочих каналів,скільки змін на одному хотбірді за день ,ну ви самі все розуміете,потім не можу ніяк запихнути 20 завантажувач,скеруйте мене на тему де воно описано,та тільки не через джитаг,тому що мало хто погоджуеться на відкривання щойно придбаного тюнера,я юзав через ком порт тиждень ,в результаті моргаючі дві крапки,хоч заголовки повністю виправлені,одне впустив не пробував прошити з тюнера на тюнер коли відновив один через джитаг,в ньому був якраз 20 завантажувач,завчасно дякую за відповідь!

bodyan:
Ну по-перше для того щоб усе видалити найпростіше зробити заводські скидання та й по всьому. Маючи скинуті налаштування можете звіритись з Лінгсатом, чи флайсатом на вірність транспондерів і потім уже цього приступати до створення списку.

Створення списку абсолютно нескладне. Особисто мій принцип роботи  - спершу проскановую потрібні транспондери, після чого в папці All (Усі) видаляю непотрібне, сортую. Далі проскановую усі необхідні супутники.
Тут уже підсортовую спортивні, музичні, дитячі, новини, це роблю з двох міркувань: - само собою зручність, ну а по друге це дає змогу без усіляких зусиль створити фаворити. Що тут Ви знайшли складного для мене залишається загадкою :)

nico2:
Я роблю так само ,тільки після скидання стираються всі транспондери введені за цілий рік,та навіть не в тому суть я залив прошивку яка була для лемберга 1000,1100 в ній навіть батьківських блокувань нема,і пін код змінити не можна,може на технокомівській все в порядку ,та вона в мене не лізе без завантажувача,а на цій скидання в заводські не працює ось так,мабуть все таки розберу прошию через джитаг,але це не тюнер як ви кажете дуже зручний,та й фаворити на цій прошивці я не знаю як зробити,вона мене кидає в створення каналу з підами,тільки не фаворит ,вибачте мене гівно гівном а не тюнер ,та й на свої запитання я не побачив і близько пояснення,значить воно все є як я й писав,просто  мене зрозуміє людина яка займається всіма моделями тюнерів і має можливість їх порівнювати,адже навіть у глобо з поганою картинкою складання фаворитів на два порядки вище,я просто бачу що комусь не подобаються мої відзиви
на рахунок даного тюнера,можу тільки догадуватись що людям які ними торгують ,вибачте брехати не вмію,і діло зовсім не в лінощах,а в тому що програмно мабуть ніхто ці проблеми вирішити не може ,хоча в 800 опенах все ж мабуть  вирішили читав якості нових прошивок ,правда сам ще не юзав, може і для лемберга щось вирішить наш великий хакер Д............,а реакція ваша зрозуміла сама хороша оборона напад,вибачте якщо підриваю рейтинг фірми,собі такого ніколи не куплю і друзям не продам. 

bodyan:
Доволі негарно так говорити про ПЗ приймача. Усе тут нормально і гарно сортується фаворити, взагалі без проблем. Якщо Ви не розібрались у цьому і не знаєте як це зробити , то це ні в якомуу випадку не дає вам права так висказуватись. Можливо саме залізо неякісне проте з самим ПЗ для даних моделей у плані сортувань тут усе нормально.

Залийте технокомівський софт зробіть заводські скидання, після чого залийте як Ви бажаєте полський софт і буде Вам чистий приймач з бажаною прошивкою

Android-80:
Niko2,на прошивці DVB EXTREME є ті самі функціїї,що і в інших прошивках а навіть більше,це стосується шарінга. А включається батьківський контроль,зміна пін та інше в режимі очікування(stand by) перемикаючі функції кнопкам каналів(вверх та вниз) :) Пробуйте,а що не ясно завжди допоможемо!
ЗІ. Іноді варто користуватися пошуковиком...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version