Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000

<< < (6/14) > >>

gad:

--- Цитата: nico2 від 18:15:37, 03 Грудня 2007 ---Я розумію якщо у людини є тільки лемберг то він відданий йому
--- End quote ---
Ось тут Ви помилились. Тюнера в мене взагалi немаэ!!! Нiякого... :D То я знайомим допомогаю .

SuperBob:
У мене залишилось кілька питань чому не працює полсат? кллюч робочий прошивка технокомівська, чи є редактор ключів з підтримкою Киптовок, Бісс для даних моделей?

P.S. Щоб неговорили про даний тюнер я для себе його б не брав.

zenon:
Роблю висновок: Не можна, не знаючи відповіді на елементарні питання-
як сортувати канали, як вводити ключі, як користуватись простими
програмами ( DarHol Channel Editor 0.8, DzArion Key і т.д),що таке boot - робити такі
висновки, -що цей тюнер г..но,я вам його не раджу і т.д. Неможна, потримавши тюнер
два дня в руках, тут всім втирати свою думку.
Покористуйтесь цими прогами, знайдети відповідь на такі прості питання
( списки каналів. ключі). :)
P.S Без образ ;)

nico2:
При чому там образи ,по перше лембергом займаюсь півроку,періодично приносять відновити прошити,завжди приходиться робити списки самому,після заводських скидань,але я завжди людині заганяю транспондери з лінгсату обновлені,щоб видалити сміття,завжди сортую приорітетом українські ,польські,венгерські ,мультивіжени,потім все інше,не розумію чому вручну він не хоче прописати транспондери відмінні на декілька одиниць ,а в атоматі пише,едине що подобаеться так це щозразу видаляє канал не питаючи,але поганно що не можна видалити супутник,ось согодні відновив 6318 через джитег,залив технокомівську прошивку,зробив список з свіжим каналом навіть
ОСК,завантажувач 20й,чешуть поляки зробив всі біси а мультивіжени не йдуть,але витратив на один тюнер день ,хоча вже маю список і для лемберга ,і ключі,і то на місяць може півтора,я маю на увазі канали,але я задавав три рази питання як на лембергу не відкриваючи кришки поміняти завантажувач з 16того на 20й, аріонером,автоаріонером,аріонером покращеним чим?мабуть тільки через джитег,отже технокомівської прошивки цим лембергам не бачити,якщо я сильно не взлюся і не відкрию його,тому що я читаю лише нотатки ,не знаючи елементарні питання-чому ж якщо всі все знають не дадуть відповіді на це питання ,елементарне,як наприклад,для стронга візьми бутлоадер і залий свіжий завантажувач,оце елементарно ,а тут вибачте!!!!!!!!!!!!

bodyan:
Ну а де Ви бачили для Стронга свіжий завантажувач?  :(  Ну та ладно з цим. Скиньте сюди будь ласка ваш бут. Як це зробити прочитайте тут

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version