Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Допоможіть знайти толкову прошивку на Lemberg LR1000
nico2:
Натисни меню набери 19370 потім2486 і все піде,в мене також не вдаеться загнати до нього прошивку від 3018,хоч і заголовки правив всіляко,треба мабуть міняти загрузчик,через джітег відновлював загнав а так бачу не реально і взагалі їх стільки клонів як гівна а толково не працює ні один то біси, не йдуть, то поляки то тпс,з тюнерами з якими працюю можу виділити тільки стронги 60ї серії,глобо 4000-6000ні,це тюнери прошивка яких займає до 15 хв,вже трохи краща ситуація з з глобо 7010,а все інше на кожний тюнер треба вбити по півтора дня щоб зробити з них щось варте,виняток хіба ще опенбокс 800ї серії,та з каналами там теж часу море треба витратити,а лемберг шкода що назвали імям такого міста,він на мій погляд його не достоїн.
SuperBob:
Як на мене тюнер до нітого. Відніс на радіоринок там злили софт з іншого, канали в бісс пішли, прошивка технокомівська
загрущик помінявся на 20.1 полсат йшов 2 дні, тепер новий ключ, ввів не працює, ТПС йде, тільки частина (те що входить в АБ САТ) Добре що тюнер не мій. Робіть висновки Панове.
gad:
От же ленота!!! Biss вчора за пiвгодини розбирання вбив в софт(бракувало ТЕТ) ,ТПС- и AU! для нових прошивок потрiбен boot 20.1 Вся iнформация э на форуми, А ви :"на кожний тюнер треба вбити по півтора дня " :2funny:! А зберегти списи каналiв на компi , альбо переробiти готви з iнету рэлiгiя не дозволяэ?
nico2:
Я розумію якщо у людини є тільки лемберг то він відданий йому,але я би хотів якісь гарантії довговічності роботи софтів і їх стабільності,я теж уже і бісс вбивав,і канали сортував і зберігав їх у компі,але я би хотів щоб тут було описано роботу не для себе,а наприклад як оперативно зробити людині список у якої крім триглавого стоїть іще 53,а вкого астра ,а в кого 75 градусів ,я би дуже хотів побачити як видалити непотрібні канали ,щоб супутник залишився на місці,і ще багато чого ,я щось перечитав не один форум але крім джитага так і не знайшов чому до деяких лембергів не лізе 20 загрузчик автоаріонером ,лопоніти язиком і запустити один тюнер легко ,ти б попробував прошити 10 за день причому двох одинакових серед них нема,і самсунги 9400,і 5 моделей стронгів ,опенбокси ,глобіки 6000,7010,8100,8300 а потім можеш хизуватися своєю працьовитістю
bodyan:
Нічого такого важкого як Ви описали тут нема, сідаєте розбираєтесь, надалі уже знаєте що до чого. На рахунок як видалити, як посортувати, тут мені здається справа особиста, меню приймачів переважно інтуїтивно зрозуміло(в Аріоноподібних взагалі все просто), якщо щось видалите, нічого страшного в цьому немає, навпаки, про це Ви уже знаєте. І так сходинка за сходнкою і Ви уже знаєте що до чого :) .
Єдиною перешкодою для отримання необхідних знань це звичайна лінота і бажання отримати усе на блюдечці, це саме гірше :-X
Навігація
Go to full version