Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Установка головки на Eurobird 9
ig0r:
Дякую Blackbot за фото...
Мабуть так і зроблю! Хоча думав 9 у центр а все інше по боках....4 градуси = повинна влезти і звичайна голова :)
--- Цитувати ---І ламайте нарешті той базарний стереотип, що сат ТБ складається з "дракона",глобо і 10 метрів дешевого кабелю.
--- End quote ---
O0 Але ж не всі можуть )))
з.і. іноді гарно вміти користуватися форумами *-A
Дякую
Yaro:
--- Цитата: toliktv від 09:09:06, 08 Лютого 2010 ---на Eurobird 9- в моїм тюнері який я використовую для настройки немає цього супутника!
--- End quote ---
Теж проблему знайшли собі :) Канали 9-го градуса залити в тюнер не пробували? :) *-P
Yaro:
--- Цитата: Blackbot від 08:39:26, 21 Квітня 2010 ---Дивлюсь 4.0W + 4.8E + 9.0E + Інша тарілка на 36.0E - четверта голова залишилась від 19.0E
--- End quote ---
Для мене тут єдиний недолік, що нема 13-ки Хотберда. От якби впхати 9-ку між Хотбірдом тв Сіріусом ! *-P І щоб нічого не обрізати, ну хіба що мінімально.
Android-80:
Вчорашня робота, добре що додумався зфоткати, а то переважно після монтажу забуваю то зробити. Мені воно нах не потрібно, бо ціную свій авторитет і своїх клієнтів. Думаю, що багатьом буде для взірця. Це не є шедевром, но по темі підходить. 4-каналa 3(4W+5E+13E) i 1(4W+5E+9E+13E+36E)
Такий варіант установки не з "дешевих", но воно того варта. Просто дві "красуні".
Diller:
Ось мій варіант,трохи потрібно підпиляти кріплення
Навігація
Go to full version