Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Установка головки на Eurobird 9
Denja:
Android-80
Шановний, даний форум для того і є, шоб ділитися досвідом. Шось занадто агресивно спілкуєтесь останнім часом. А на рахунок тороїда - не кожному клієнту зрозуміло, чому антена коштує тих грошей і не кожен готовий стільки заплатити.
Blackbot:
Хочу продемонструвати варіант який встановлений у мене (вибачте за якість фото);
Дивлюсь 4.0W + 4.8E + 9.0E + Інша тарілка на 36.0E - четверта голова залишилась від 19.0E:
Скріни з приймача:
Android-80:
--- Цитата: Denja від 08:14:23, 21 Квітня 2010 ---Android-80
Шановний, даний форум для того і є, шоб ділитися досвідом. Шось занадто агресивно спілкуєтесь останнім часом. А на рахунок тороїда - не кожному клієнту зрозуміло, чому антена коштує тих грошей і не кожен готовий стільки заплатити.
--- End quote ---
А Ви мене не вчіть, я й сам знаю що робити і вмію підбирати тон розмови з відповідним дописувачом. Щоб мене вчити, то для початку потрібно побути в моїй шкірі. Варто лишень почитати останні повідомлення на форумі :2funny: Інші би не витримали, а наш модераторський склад має стальні нерви. Це оффтоп!!!
Повернімось до теми. Якщо тероїд чи тріакс дорого, то ставимо всяке гамно, та щей гарно все обмотуємо скотчем,ізолентою, стяжками. Після того кажемо клієнту - до побачення і їдемо. На таку роботу не потрібно давати жодної гарантії, пояснюючи перед тією роботою, що є інший варіант даної установки(тріакс і т.д.) O0 І не забудьте сказати, що то гамно(всякі обрізання,стяжки) може розвалитись при першому нормальному вітрі.
ЗІ. Це не зверхність, як дехто думає, а реалії життя. І ламайте нарешті той базарний стереотип, що сат ТБ складається з "дракона",глобо і 10 метрів дешевого кабелю. ca., :-Р
andrey.sat-master:
Якщо один тюнер і клієнт не жадний, можна і поворотку...
Андрій СатГейт:
купив головку тонку інверто за 70 грн,підрізав штатні мультифіди,і як не дивно зловив сигнал майже відразу.на 9е - 65-70%, на 5е - 70% на openbox 800,амос - 85%.тарілка харківська,зараз небо сильно захмарене.куплю тюнер HD то гляну сигнал на Платформі хд
Навігація
Go to full version