Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Установка головки на Eurobird 9

(1/7) > >>

toliktv:
Треба установити головку на Eurobird 9 @ 9° East  для перегляду Платформи.
Хотілось би взнати від форумчан які є нюанси по цім питанню, а також можливо хто має фото, щоб побачити наглядно як вона  стоїть на "драконі"
Головку купив для цієї справи, порекомендували мені чешську, "фонарик".

Android-80:
Самий кращий варіант для установки 4W+5Е+9Е+13Е це тріакс+штатний мультифід. В тому мультифіді нема центру :o
Ось власне сам тріакс і як ми бачиму, що головка йде по центру:

А при заміні штатного кріплення голови на тріаксовський мультифід центр зміщується(наш коханий сіріус) :2funny:

Ось такий спосіб самий кращий, но ставлю так не скупив клієнтам, які прагнуть дивитись телебаення високої чіткості. Йде два тріакса. Перший 4W+5Е+9Е(хотбірда нах не потрібно)+ другий на 36Е. Сигнали максимальні тай гарно все дивиться(естетино). O0

ЗІ. Перепрошую, но зачасту приходиться дешевити і мостити голову на 9Е між сіріусом і хотбірдом. Головки беру малі Sharp

Після чого обрізаю акуратно харківські мультифіди і все влазиться суперево. Якщо є 36Е то не раджу заморочуватись з 13Е, адже він тоді нах не потрібний(хіба заради порнухи) *-A

Denja:
Ну на харківських антенах обріжеш чи ні мультифід, всеодно невлізе. Стяжки і ізолента в поміч...

Android-80:

--- Цитата: Denja від 16:58:40, 07 Лютого 2010 ---Ну на харківських антенах обріжеш чи ні мультифід, всеодно невлізе. Стяжки і ізолента в поміч...

--- End quote ---
Ну стяжки і ізолента не пасують для клієнта! :o Це для себе так можна. Но якщо взяти головки малого діаметру, такі як я показав вище і обрізати мультифіди, то влазить все без ізоленти і з нормальним рівнем сигналу для 5Е і 9Е. Доречі на ізоленті і старих головках в клієнта не працював один транспондер на 9Е з HD каналами, но після заміни головок і "обрізанія" все запрацювало. ca.,

toliktv:
 Android-80 дякую  ,+ в карму
В моїм випадку головки Амос- Сіріус- Хотвірд  йдуть квадро, й на одну точку треба до плазми  підключити  -4+5+13+9+36.
Буду пробувати різати мультифіди...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version