Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010

Реанімація

<< < (4/34) > >>

tosat:
Всім привіт ! Особливо хочу подякувати  slav0n за прогу та інфу по реанімації Глобо 7010.Підняв нарешті сьогодні той Глобо, але хочу замітити, що трохи довго записує у флеш (так перший  раз у мене 3 год, а другий 6,5 годин, хоча бистрий запис був включений)...
І ще питання: не робить сом порт в тьюнері, а на дисплеї висвічує ASH і зависає... Що там таке може бути..?

slav0n:
Спробуй перезалити тільки бут.
Смещение - 0
Длина - 10000
Стереть флешь - НЕ ТИСНУТИ

Yaro:

--- Цитата: slav0n від 09:22:05, 01 Грудня 2007 ---Спробуй перезалити тільки бут.
Смещение - 0
Длина - 10000
Стереть флешь - НЕ ТИСНУТИ
--- End quote ---

2 slav0n: чи достатньо буде залити тільки бут у випадку, коли при ВИКЛЮЧЕННІ тюнера з мережі на дисплеї которкочасно проблискують якісь символи ? Тобто дисплей хоч і коротко, але засвічується...Чи все-таки треба цей 7100 по повній програмі шити?

Дякую.

slav0n:
для 7010 завжди достатньо тільки бута, якщо нема проблем у залізі. Потім прошити через ком

Android-80:
2 YARO! В 7*** гробики процедура переливки софта з тюнера на тюнер аналогічна,як у 3***-6***.
Але перед тим потрібно залити лишень бут. В мастер тюнері (меню-системна інформація-червона-зелена=жовта-синя кнопки) і слейв тюнер в розетку. Так переливається бут в глобо. І далі стандартно переливається з тюнера на тюнер,як в глобики з 5518. 004

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version