Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010

Реанімація

<< < (3/34) > >>

zloj vitos:
Шановный Generator не моглы б Ви описати тут як треба вернути до життя Глобо 7010а,а також якщо можливо вкласти сюди програми та схему Jtag.За що Вам будуть вдячними Форумчани.

Generator:
Все що треба є тут http://tele-sat.ru/forum/showthread.php?t=788&page=26 тільки не треба лінуватись....

Удачи

zloj vitos:
Реанімація Глобо7010
1. Завантажити прогу EJTAG_TT_1.0.6.11. Зібрати схему Jtag (можна на опорах)
2. Відпаяти R36 на платі приймача(біля м-с ОЗУ) .До конт. площадки R35(195 нога процессора) підпаяти рез.10кОм.До другого конт.площадки R35  підпаяти провід(щоб він дістававав до вільної ноги рез.10кОм). Ланка потрібна для переводу проца в реж Debug(вімкнення:при викл. приймачі  зєднайте провід з вільною ногою рез 10 кОм,вкл.приймач і почекавши декілька сек відєднайте провід)
Зєдн. 1 ногу Jtag разєму(на платі приймача 1-TRUST,6-GND.) зєдн. через рез. 1.5кОм з живленням 3.3V.
3. При вимкненому компі і приймачі зєдн Jtag з ЛПТ портом.
4. Запустіть прогу Jtag ,вімкніть режим DEBUG, натисніть кнопку конект програми. На екрані побачите як програма визначить процессор,флешку.Якщо програма не конектиться, значить потрібно закрити програму потім запустити по новій.
5. Зтерти флешку.І записати boot Глобо7010 чи дамп флеш(прошивку з загрузчиком і списком каналів).Boot запише хвилин за 15,софт-біля 3 годин.Процес довгий, а у мене не було boot тому я прервав запис(вимкнув приймач) на 8% (думаю хватило і 3-5%).
6. Відновив все на місце, продовжуємо запис ПЗ через ком порт(як завжди)
Буду радий якщо це комусь допоможе
З повагою zloj vitos.
Велика вдячність sergiuss (tele-sat.ru) за програму EJTAJ_TT_1.0.6.11.

Ніякої моєї залуги в цій інформації немає,просто шукав по сайтам і виклав усе разом.

slav0n:
З дебугом намудрив  :)
Є ж метод "тика" в R23.

tosat:

--- Цитата: slav0n від 16:58:06, 28 Листопада 2007 ---З дебугом намудрив  :)
Є ж метод "тика" в R23.

--- End quote ---
можна конкретніше, що і куда "тикати"..?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version