Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010
Реанімація
Yaro:
--- Цитата: Android-80 від 10:35:52, 14 Грудня 2007 ---2 YARO! В 7*** гробики процедура переливки софта з тюнера на тюнер аналогічна,як у 3***-6***.
Але перед тим потрібно залити лишень бут.
--- End quote ---
От якраз вся справа в цьому АЛЕ :) Добре, нехай буде так, як ти кажеш:) Я й так не користую з тієї функції, бо не вважаю її за щось достойне. Це всього лише ІМХО...
Yaro:
--- Цитата: slav0n від 16:58:06, 28 Листопада 2007 ---З дебугом намудрив :)
Є ж метод "тика" в R23.
--- End quote ---
Я спробував метод тика в R23 - не проходить,прога навіть не визначає проца і флешки. Маю проте питання, бо робив з ЖТАГом для 4ххх-6ххх, там розводка від ЛПТ-гнізда інакша, ніж для 7ххх, а саме:
-TDI через 100 Ом іде на 4 контакт, в 7ххх - на 8й;
- TDO через 39 Ом іде на 13 контакт, в 7ххх - на 11й;
- 6 і 10 виводи ЛПТ не закорочені між собою, в 7ххх - треба закоротити.
Чи принципові це розходження, адже сигнали TDI/TDO мають бути однаковими незалежно від типу процесора? І в чому суть перемички між 6 та 10 виводами ЛПТ-гнізда на ЖТАГу?
Дякую.
Android-80:
Думаю,що команди від ЛПТ до проца йдуть трохи інші в 7***,ніж 3***-6***. Тому і розпайка трохи інша. Не раджу сушити собі мозок,бо це роблять інші люди,за що їм Велике-Превелике Спасибі!!! O0
slav0n:
схема жтагу що у мене.
У програмі можна перевірити проходження сигналів:
два рази клацаєм на червоній кнопці,
відриється вікно у якому дивимось правий верхній кут.
ставимо-знімаємо галку, і відповідний сигнал з'являється-пропадає. Міряєм тестером.
Yaro:
--- Цитата: slav0n від 21:48:29, 16 Грудня 2007 ---схема жтагу що у мене.
У програмі можна перевірити проходження сигналів:
два рази клацаєм на червоній кнопці,
відриється вікно у якому дивимось правий верхній кут.
ставимо-знімаємо галку, і відповідний сигнал з'являється-пропадає. Міряєм тестером.
--- End quote ---
Дякую гарно. Взагалі-то це перша схема, яку я бачу зробленою на 74НС245 - всі до цих пір були на 74НС244.Оця от остання не підійде часом замість 245?
Навігація
Go to full version