Автор Тема: Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!  (Прочитано 5142 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
Ну от, і я став власником Дріма 500, чистий Китай!, прошивається, правда, за третім разом і не всі іміджі заливаються, але то таке.
Перелопатив і наш форум, і там ще 1 є саме про дріми....  все одно, треба як в анекдоті розказувати- " мєдлєнно і 2 рази."
Отже, проблема. Дрім 500, прошивка Nabilosat darkstarII, (інакшої залити не вдалося). Налаштував ір-адресу, щоб тотал командером заходити, встановив укр.мову (вдалося).
Файл satelites.xml закинув куди треба, супутники ті, що на моторі, в тюнері є.
Просканував 1 супутник Амос (тарілка на моторі+ ортон4100, але з цим потім розберусь.) Канали просканувались, деякі навіть показують  :2funny: . Програмою dreamstream навіть з компа вдається дивитись канали.
Питання 1. Як все-таки встановити емулятор і ключі, щоб дивитись хоча б те, що в БІСС ?

Є точка доступу Длінк G700AP, настроєна репітером. Через антену береться інтернет від колеги і роздається на 2 ноутбука по вай-фаю. Там ше є 1 гніздо лан, до якого - можна ж таки підключити Дрім? Я його (дрім) брав для шаріка, взяти - взяв, а навіщо? Не знаю, що з ним далі робити.
Питання 2. Як підключити дрім до точки доступа і  настроїти Шуру? Відчуваю, що можливостей  там значно  більше, як просто для Шури. А який ще толк може бути з цього підключення?

Буду вдячний за будь- яку допомогу.
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #1 : 08:37:46, 10 Січень 2010 »
 Встановлення mgcamd.
Якщо Дрім з інетом з'єднаний і IP nameserver'a правильный. Тоді натисне на пульті:

1. Синя кнопка (Blue panel)
2. Addons
3. Download and install
4. Cam
5. Вибери MGcamd...
6. Натисни ОK
7. Ще раз ОK

exit... exit... exit

1. Blue panel
2. Addons
3. Download and install
4. Cam config
5. MGcamd config
6. OK
7. OK

За секунд 30 Має все зявитись...

Або по FTP закидаєш архів mgcamd_1.31.tar.gz в папочу дріма tmp і через блу панель жмеш кнопку інсталювати.
Потім
Заходеш по FTP в папочу  var/keys туди закидаєш настройки шари (файлик newcamd.list) і SoftCam.Key - файл з ключами і все.
 P.S Вчора сам пів ночі над чим просидівю нехотів в SifTeam-1.9.4-500MV.img  емулятор mgcamd ставитись, виявляється туди не всі підходять.

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #2 : 09:04:01, 10 Січень 2010 »
Встановлення mgcamd.
Якщо Дрім з інетом з'єднаний і IP nameserver'a правильный. Тоді натисне на пульті:
..................


Нє, мєдлєнно і 2 рази....
Як взнати чи дрім з інетом з"єднаний ?
Що таке  ІР nameserver - a  і де його подивитись ?

В цьому іміджі вроді щоб зайти в блюпанель треба 2 рази жовту кнопку нажимати.
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #3 : 09:22:04, 10 Січень 2010 »
Коли всі налаштування зроблені вірно то має все полутитися, якщо в іміджі блю панель 2 рази жовту, тоді 2 рази жовту. Коли на тюнері небуде нету то він незможе з Сервера скачати mgcamd і відповідно встановити його.
Цитувати
Ну от, і я став власником Дріма 500, чистий Китай!, прошивається, правда, за третім разом і не всі іміджі заливаються, але то таке.
неможу зрозуміти чому, в мене теж китай і то такий що за пів року вже 2 рази в ремонті був, заливав тути  різні іміджі без проблем.
 Якщо би Ви змогли залити SifTeam то можу все розповісти по кнопках, вчора встановлював і пам'ятаю що за чим.
« Останнє редагування: 09:25:28, 10 Січень 2010 від roger5000 »

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #4 : 09:34:42, 10 Січень 2010 »
Ну от, і я став власником Дріма 500, чистий Китай!, прошивається, правда, за третім разом і не всі іміджі заливаються, але то таке.

Віктор для швидкої зміни іміджу достатьно скористатись телнетом:
- закиньте за допомогою того ж тоталу в папку /tmp імідж з назвою наприклад flash.img
- зайдіть в телнет - натисніть комбінацію windows+R наберіть telnet 192.168.1.40 (у Win 7 телнету немає), де 192.168.1.40 ір адреса вашого приймача. після чого вкажіть логін root і пароль dreambox. Тепер просто вставте наступний код:
cd /tmp && eraseall /dev/mtd/3 && cp flash.img /dev/mtd/3 && reboot і натисніть Enter.Дочекайтесь перезавантаження приймача.

Налаштував ір-адресу, щоб тотал командером заходити, встановив укр.мову (вдалося)....
Ніяких трудностей з цим немає адже в додатках завантаження Nabilosat присутня українська локаль створена нашим колегою Степаном КВ за що і подякуйте йому  :)

Для збереження/запису каналів скористайтесь програмою Dreamboxedit + укр. локаль. Самі ж списки каналів можете завантажити з розділу Список каналів до Енігми 1

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #5 : 09:45:47, 10 Січень 2010 »

 Якщо би Ви змогли залити SifTeam то можу все розповісти по кнопках, вчора встановлював і пам'ятаю що за чим.
Знайшов в інеті, скачав. А до цього іміджа є рсифікатор? Про  укр вже мовчу...
Зараз спробую встановити.
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #6 : 10:10:00, 10 Січень 2010 »
є русифікатор такий як і у інших іміджів при потребі виложу його і mgcamd.

Відсутній lvoldemar

  • Модератор
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 448
  • Рейтинг: +312/-1
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #7 : 10:14:34, 10 Січень 2010 »
Є дуже пристойний форум, який спеціалізується на Дрімах: http://dream.altmaster.net/index.php
По уроках, які викладені там, я сам колись починав освоювати Дрім. Почитай, наберись базових навичок, частина питань відпаде сама собою, на решту допоможемо знайти відповідь. Успіхів.  O0

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #8 : 10:14:47, 10 Січень 2010 »
... А до цього іміджа є рсифікатор? Про  укр вже мовчу...
Чому мовчите?
Вам мабуть легше задавати запитання, ніж самому шукати відповіді. На форумі створена відповідна тема Як швидко українізувати Dreambox,DBox-2. саме для вас. Файли локалей підходять для усіх іміджів основаних на першій енігмі

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #9 : 11:01:35, 10 Січень 2010 »
Не мовчу, скачав імідж, за 2-м разом поставився. про http://dream.altmaster.net/index.php
знаю, що вдалося зрозуміти- зрозумів, далі запитався тут. Уроки там гарно написано, так. Але все одно є дещо незрозумілим.
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #10 : 12:25:01, 10 Січень 2010 »
Що саме незрозуміло?
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній toliktv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 243
  • Рейтинг: +304/-0
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #11 : 12:42:25, 10 Січень 2010 »
Мені допоміг трохи такий хелп:
VU+ZERO (-4W+5E+13E+9E+36E+75E)

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #12 : 16:00:17, 11 Січень 2010 »
Встановлення mgcamd.
Якщо Дрім з інетом з'єднаний і IP nameserver'a правильный. Тоді натисне на пульті:

1. Синя кнопка (Blue panel)
2. Addons
3. Download and install
4. Cam
5. Вибери MGcamd...
6. Натисни ОK
7. Ще раз ОK

Встановив імідж SifTeam,  прчепив дрім до д-лінка, присвоїв йому адресу з потрібного діапазону. Дрім з компа пінгується.
Але при натискуванні синьої кнопки на пульті дріма тільки є  Коммон інтенфейс,  нижче
1. Софткамз інсталлед
дефолт
дефолт

і 3  кнопки.
 Ніяких аддонів нема чогось. Що я не так зробив?
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #13 : 17:06:15, 11 Січень 2010 »
Запамятайте не в усіх іміджах все настроюється одинкаово! У sifteam для установки плагінів і тому подібне, слугує ЗЕЛЕНА кнопка!
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
Допоможіть настроїти Дрім. Дуже прошу!
« Відповідь #14 : 17:22:54, 11 Січень 2010 »
ага...  ясно....  Тепер -я так зрозумів- треба десь скачати якісь файли емуляторів ( їх є декілька ?)
і тоталкомандером, наприклад, скопіювати в якусь папку на дрімі ( в тмп вроді?), якось їх там перейменувати і тоді інсталювати вручну.

Дрім зараз по натисканні зеленої потім синьої кнопки заходить на якийсь сервер, але там тільки плагіни, скіни, ігри і ще там щось. Емуляторів і ключів там - я так зрозумів - нема...  Де їх можна знайти?
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2630
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Будь ласка, допоможіть!! Після патчера F300 нема картинки, звук є!!

Автор sanek911Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 13
Переглядів: 2875
Остання відповідь 10:52:50, 30 Вересень 2008
від sanek911
DreamBox 500HD (sim Ferrari, 2011 року) допоможіть підняти

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 671
Остання відповідь 10:55:30, 06 Квітень 2020
від tibi
Не можу записати імідж будь-яким софтом, допоможіть!

Автор OlegikРозділ DBox-2

Відповідей: 3
Переглядів: 1720
Остання відповідь 11:54:19, 07 Серпень 2007
від Zerg
Будь ласка, допоможіть розібратись з Cas - Reader UA ver:0.0.3.3!

Автор BaksРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 1979
Остання відповідь 09:50:09, 22 Липень 2008
від Yaro