Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Dreambox. Невже так все важко?
Арчи®:
Так налаштуй йому дрім і нехай тисне на всі кнопки, в чому проблема? *oohaa*
Або розкажи йому, що його дрім лайно і втюхай йому жлобо або іще краще вінквест баків за 20. :2funny:
Це варіант для випадку, що налаштувати не можеш ca.,
bodyan:
--- Цитата: nico2 від 16:31:48, 10 Січня 2010 ---мабуть треба писати по три слова ,ніхто уважно не прочитав про що саме я , а намагається привити мені любов до дріма...
--- End quote ---
Еееее ні... це Ви намагаєтесь нам навязати нелюбов до даного приймача :2funny:
Нажаль ви стараєтесь для себе вияснити в чому вся радість даного приймача, користувачі в свою чергу відповідають на ваш пост.
Зрештою судячи по вашим повідомленням, ви лише хочете почути власну відповідь на власне запитання.
nico2:
Шановний bodyan, хто хто а модери б мали читати все і уважно ,тому прошу вас почитати мій перший пост і надалі розвиток дискусії щоб самому зрозуміти хто почав кому що прививати,і навіщо було змінювати тему не розумію, коли вона і близько була присвячена зовсім не дрімбоксу а нашим хакерам які десь поснули,а вже потім робити мені зауваження,а перетворення теми в підрозділ дрімбоксів мені нагадує нашу владу,ти їм про сіно а вони тобі про солому
tosat:
Цікаво, а хто це створював тему і як її назвав..?
Зрештою з того що написано в першому пості роблю висновок, що Ти розчарувався в САТ ТВ.. :)
В мене теж бувають кризові періоди, але якби я на все звертав увагу, то щомісяця лежав би в лікарні..
По поводу дріма: повністю підтримую Арчі, наведу приклад: зараз у нас на них пішла мода в зв"язку з їхньою дешевизною та можливістю перегляду "шари", так от є деякі люди які в них зовсім не петрають і беруться його налаштовувати.., ясна річ, що їм розбиратися неохота, тоді йдуть до знаючого майстра який все за 15 хв робить..Але ! Хочу підчеркнути, що як замітив Бодян в Дрімі використовується не просто прошивка, а операційна система (наподобі вінди в компі).. і для того щоб його налаштувати прийдеться трохи посидіти, бо не все так просто..
Пригадую, коли я перший раз придбав Дріма (це був ще 7000), то я його майже м-ць часу налаштовував, але це було дуже давно, років з шість назад.., в той же час Самсунг 9500 показував з допомогою картки все що потрібно..
Проте, всі ці труднощі не помішали мені його освоїти... і повірте, я зараз би Дріма не поміняв би ні на який інший апарат, хоч через мої руки пройшло їх немало..
Хто захоче, той його рано, чи пізно вивчить, і повірте, тоді його полюбите, за можливості (бо вони унікальні, завдяки операційній системі та багатозадачності)
Хотів, би також сказати, що коли вивчаєш Дрім, і щоразу пізнаєш його нові можливості, тоді отримуєш задоволення від цього - виникає єйфорія - це такий стан душі..!!!
Зробити це зараз набагато простіше, ніж раніше: є купа спеціалізованих форумів власне по дрімах, думаю що і на нашому є маса матеріалу, зрештою, кожен для себе сам повинен вибрати той чи інший імідж, а по поводу мови меню, то завдяки нашому форумчанину степану_кв у всіх останніх прошивках для НД дрімів включена укр локаль, котра на 98% переведена, для 500 дрімів теж не проблема знайти..
Щось не будете знати - задавайте конкретні питання, то поможемо, бо починати з того, що все так тяжко, імхо, краще це не робити, а заплатити комусь іншому гроші - так простіше..
І ще: на мій погляд (коли дрім не клон) краще ставити все-таки іміджі Джеміні - у них нормальна серверна підтримка, і крім ключів на сервері є все що потрібно для роботи та постійно проводяться оновлення..
До речі, за мою практику, ні разу не бачив як клієнти повністю витирали канали, як на інших приймачах, так що спортити все там не так просто..
Бажаю Удачі, та всього найкращого..! :)
Остап:
--- Цитата: gotsanyuk від 12:20:33, 10 Січня 2010 ---Чому ж тоді у мене працює? у вас просто піди на каналах інші.. почитайте форуми як самому додати бісс ключ в софткам. І ніяких питань не буде...Дрім це саме той тюнер де потрібно попрацювати і читати, а не тільки закинути готовий дамп і віддати тюнер клієнту :2funny:
PS: Якщо із бомбою небуло проблем, то це не означає, що у вас 100% оригінал ca.,
PSPS: Повністю згідний із Арчи *-A
--- End quote ---
Підскажіть форум або місце де описано як правильно вводити Бісс ключі в софткам до Дріма.Або не полінуйтесь самі опишіть послідовність дій.Подяка з моєї сторони гарантована Цікавить ключ до СТС з 53 і на канал Домашній як правильно поавинно бути вписані ключі чи трансподери.
Навігація
Go to full version