Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

Dreambox. Невже так все важко?

<< < (5/6) > >>

seran:
http://dream.altmaster.net/showthread.php?t=1874

ig0r:

--- Цитата: Astronomy від 16:53:11, 10 Січня 2010 --- тут на перший погляд важко,а насправді все дуже просто, хто користується дрімом наврят схоче користуватися глобо,та іншими

--- End quote ---

Це точно!!! +100%

Blackbot:
Ще хочу додати що скоріш за все в 90 відсотках люди купуючи drerambox усвідомлено вибирають цей апарат враховуючи його можливості. Звичайно він не для того щоб якась бабулька просто дивилась ТЕТ на кухні (хоча теж підходить), бо для таких цілей можна обрати простий глобо, чи інший приймач. А от якщо плануєш дивитись шару, редагувати ключі а також користуватись різноманітними плагінами та можливостями - тоді тільки Dreambox. Це просто моя думка.

VictorZ!:
Зі свого невеликого досвіду користуванням дрімом хочу сказати таке. Виявляється, треба чітко уявляти, що я конкретно хочу від тюнера. Чітко уявляти. Що, в принципі, зовсім не важливо при використанні глобіка чи подібного тюнера - з ними все просто: скачав прошивку, загнав ключики і все. Верх фантазії - це підключити мотора і шарінг, причому в останньому випадку одразу виникають запитання і проблеми - то шара пропадає, то катринка завмирає....
  З дрімом все цікавіше + багато додаткових функцій. Я б сказав, що занадто багато - і фільми на компі дивитися через дрім, і на  телевізрі кіна з компютера дивитись за допомогою того ж таки дріма, і погода на екрані телевізора, і "кдр в кадрі" і....  ще багато інших, часто зовсім не потрібних, функцій. Новачка це лякає. все здається складним і незрозумілим.  А всього-на -всього треба сказати собі ( наприклад) -
1. я хочу дрімом дивитись такі- то канали з таких- то супутників.
2. В мене тарілка з мотором - потрібно дріма настроїти для роботи з ним.
3. Я хочу тьотю Шуру  :2funny:
4. Ну, може якби була функція РіР ще, то й було б добре.

І все. І далі крок за кроком, не міняючи іміджі по 3 рази на день і емулятори, не скачуючи кучу плагінів, від яких той дрімбокс аж виснути починає, виконувати пункти 1-4. Просканувати супутник, сворити фаворитний список, моторчик настроїти... ну і так далі.
при цьому виявляється, що з дрімом працювати просто, не складніше, як з домашнім компом, який в кожного ж учасника форуму є!!! Головне - не нажимати лишніх кнопок.   :2funny:
От я посидів зі своїм дрімом пару день, розібрався, зато тепер діти самі все включають і дивляться. Ніхто нічого навіть не спитав, тільки сказали, що каналів стало більше ( бо шара) і пультик зручніший за глобівський. Все. Можна ставити на кухню бабці , хай дивиться Інтер.
І хіба після 1-2-3 років "спілкування" з глобіками чи фергюсонами, чи опенбоксами не хочеться спробувати чогось новенького ? Хай навіть голову трохи поламати, то ж цікаво, багаж знань не за плечима в мішкові носити.
Ну і само собою що це все ІМХО, як новачка в користуванні цим тюнером.

Alien032:
Тут всі пишуть, що так легко перепрошити дріма 500S.... мучусь вже 3 день, а добився тільки перепрошивкі джеміні на 4.6... інформації куча, а от толку 0 з неї, все дуже заплутане!!! Дрім мені чимось СкайСтар 3 нагадує!!! Допоможіть, якщо кажете, що це так легко!!! аська 451964777

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version