Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Dreambox. Невже так все важко?
Арчи®:
--- Цитувати ---"софтками для нього якщо з інтером то без крипто,якщо з крипто то без інтеру "
--- End quote ---
А самому Софткам під себе поправити не доля? :2funny:
У дрімах ключі редагувати простіше ніж в будь-яких інших приймачах. derisive.gif
nico2:
хлопці читайте уважніше
--- Цитувати ---сам редагував і робив свій,
--- End quote ---
все працює,але в порівнянні хоча б з глобо,невже не можна було зробити правку з пульта на такий крутий тюнер,щоб коли кліент позвонить можна було пояснити йому самому як це зробити ,інтернет роздається антеннками WIFI Nanostation-2 кому цікаво може почитати в неті є інформація
Astronomy:
не має ніяких проблем з редагуванням ключів! в більшості іміджів присутній тотал-командер!якщо так часто міняєте ключі, можна з інтернету обновлять! я взагалі не бачу ніяких проблем! ВСЕ ПРОСТО
nico2:
мабуть треба писати по три слова ,ніхто уважно не прочитав про що саме я , а намагається привити мені любов до дріма,та не для мене має бути пристосований тюнер бо він не мій а для клієнта який лише хоче натискати на кнопки і дивитися
Astronomy:
тоді ставте клієнтам глобо, опенбокси а не тюнера з системою лінукс ! тут на перший погляд важко,а насправді все дуже просто, хто користується дрімом наврят схоче користуватися глобо,та іншими
Навігація
Go to full version