Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Dreambox. Невже так все важко?
nico2:
От я його й вивчав майже два тижні, і не китаєць тому що з бомбою не було проблем до іміджу еволюшин русифікатора взагалі не знайшов,геміні більше половини англійський,плі один більш менш русифікований,і лише один є в неті з фаршем який можна залити через компорт,якщо просканити в автоматі дракона тормозить і висне,якщо я підключений до нету дрім матюкається і не конектиться ,щоб залити ключі треба відключати інет,а то завжди знаходиться конфліктний айпі,я розумію що якщо взяти шару він її буде сам тягнути,але я підхожу с того боку що кліенту порекомендували цей тюнер він купив і попросив прошити щоб він працював як наприклад як глобо,софтками для нього якщо з інтером то без крипто,якщо з крипто то без інтеру,сам редагував і робив свій,та після вимикання з розетки чомусь на транспондері крипто корекція помилок сама перескакувала з 5\6 на 3.4 на транспондері 12111, це тюнер не для рядового користувача,на рахунок останніх просто згадайте коли був взломаний віакцес,награ сека що міг дивитися кліент і програмісти не давали передиху нікому,завжди щось придумували на видуманий захист,автороли ,апдейти і т.д. я розумію і тих хто мені тут хвалить дріми ,опени та чи порівнюють вони їх з другими тюнерами чи мають вони з ними справу?на рахунок хд теж розумію запросити до себе знайомого щоб він офігів він картинки,а ви порахуйте скільки якісних моделей є для відтворення цього хд,скільки вони коштують в що обійдеться вся ця байда і на кінець що ви запропонуєте дивитися в цьому форматі клієнту моду,та спорт,не дуже велика ціна за такі понти? отож я й говорю що нема іскри яка була колись,остання робота була маріо яка підняла настрій тисячам користувачів самсунга,а далі сірі буднію
bodyan:
nico2 перш за все необхідно зрозуміти, що тут ми маємо справу не з звичайною прошивкою, а з операційною системою. По друге Інтер в ніякому крипто не кодується, система кодування даного телеканалу - Бісс.
Власники dreambox-ів це задоволені своїм вибором користувачі. Більшість з них це люди, які свідомо вибрали даний приймач, а не ті яким "впарили". Іміджі до даних девайсів ретельно відшліфовані, інше питання у їхніх модифікаціях.
Вам моя порада, для початку встановіть імідж Nabilosat Darkstar 2 , налаштуйте вірно мережу(у вас надіюсь не 255 клієнтів нету), а далі помаленьку розбирайтесь. Квапитись немає потреби :)
nico2:
"софтками для нього якщо з інтером то без крипто,якщо з крипто то без інтеру ", цікаво де я писав про інтер в крипто,добре переведу йде або порнуха інтера нема або інтер і порнухи нема,використав Dreambox_key_ANTR@G_Up1_08.01.zip,тюнер треба було прошити шефу доньки возитися з ним більше нема бажання,а кліенту треба щоб підключив і дивився і могла користуватися дружина,вивчивши його глюки мало вірю в його практичність,набіло теж шив ,клієнтів десь біля 200 може й більше суть в тому що всі не сидять одночасно в неті ,а як виберу айпішник то він може зявитися на протязі декількох хвилин та в кліента він використовуеться як звичайний тюнер так що дякую за поради є вже на форумі новачок який мучається з дрімом,якраз читав про його проблеми
slavon:
--- Цитувати ---як виберу айпішник то він може зявитися на протязі декількох хвилин
--- End quote ---
Це як ???? Який спосіб доступу до мережі Інтернет та яке обладнання використовується ???
gotsanyuk:
Чому ж тоді у мене працює? у вас просто піди на каналах інші.. почитайте форуми як самому додати бісс ключ в софткам. І ніяких питань не буде...Дрім це саме той тюнер де потрібно попрацювати і читати, а не тільки закинути готовий дамп і віддати тюнер клієнту :2funny:
PS: Якщо із бомбою небуло проблем, то це не означає, що у вас 100% оригінал ca.,
PSPS: Повністю згідний із Арчи *-A
Навігація
Go to full version