Автор Тема: Постійно зависає callisto 821+r3  (Прочитано 1687 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній PATLATUY

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 199
  • Рейтинг: +260/-1
Постійно зависає callisto 821+r3
« : 18:04:20, 01 Грудень 2009 »
Може у кого була така проблема, callisto 821+r3 - цей модем постійно зависає, відпрацював декілька місяців підряк кожного дня, 24 години на добу, але останнім часом постійно зависає і причом намертво, після пропадання інета зайти на нього не можливо, хоча раніше вдавалося, а якщо періодично відключати його від інета і перегружати та потім підключати до інета, то можна протягнути даже цілий день, якщо просто перегружати періодично, так це нічого не дає, і ще одне, коли наблюдаєш шо інет пропадає, відразу заходиш на модем, то він підглючує, а як тільки відключити від інету починає літати. Думав може прошивка, поставив нову, недопомогло, думав перегрівається, поставив куллера, нічого недало. Чи може це вже він просто напросто відпрацював своє, які гроші, така і робота...???

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #1 : 19:37:57, 01 Грудень 2009 »
Вчора на свому калісто позбавлявся аналогічної проблеми :2funny: Відкручуєш в модема два шурупа, акуратно відділяєш дві половинки і витягуєш плату. Там на платі є вздуті 4-и конденсатори(три 680Х10 і один 470Х16). Замінюєш і модем як новий *-A

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #2 : 19:39:20, 01 Грудень 2009 »
Це типова проблема калісто модемів, мабуть штук 7-9 вже робив з таким дефектом. :2funny:

Відсутній IVP

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 943
  • Рейтинг: +307/-1
  • SECURITY
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #3 : 21:04:47, 01 Грудень 2009 »
В мене теж така проблема, а укртелівці можуть замінити модем?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #4 : 07:15:31, 02 Грудень 2009 »
В мене теж така проблема, а укртелівці можуть замінити модем?
А воно тобі треба? Скільки модем відпахав і ти знаєш на що замінять? А кондюки вздуті не завжди говорять про дешевезну деталей... Якщо внедорожником залетіти у велику яму і обірвати в машині якусь балванку,-то це не означає, що мітсубіші це гавно))) Дехта може почати, що краще від зікселя і ділінка нічого нема-і вони теж будуть праві, адже кожна жаба хвалить своє болото *oohaa* Від блискавки і перепадів напруги в мережі горить все,що захочиш і цей фактор не питає бренд виробника.......... :2funny:

Відсутній PATLATUY

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 199
  • Рейтинг: +260/-1
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #5 : 13:01:42, 02 Грудень 2009 »
Вчора на свому калісто позбавлявся аналогічної проблеми :2funny: Відкручуєш в модема два шурупа, акуратно відділяєш дві половинки і витягуєш плату. Там на платі є вздуті 4-и конденсатори(три 680Х10 і один 470Х16). Замінюєш і модем як новий *-A
Роздер модема, так там оказується взагалі нема 680*10, а 470*16 два стоїть, але прикол в тому, що жоден з них нездувся, як на мою думку то може їх всі змінити??? Там стоять: 2 шт 470мф на 10 В, 2 шт 1000 мф на 25 В, 1 шт 220 мф на 25 В і 1 шт 1000 мф на 6,3 В. Може це китаєць???? Чи якась підробка...

Відсутній Schumaher

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +120/-0
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #6 : 01:56:00, 03 Грудень 2009 »
 Подивись у блоці живлення, там також є електроліти...або підстав аналогічний.

Відсутній PATLATUY

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 199
  • Рейтинг: +260/-1
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #7 : 19:28:20, 03 Грудень 2009 »
Подивись у блоці живлення, там також є електроліти...або підстав аналогічний.
Мені тут один підказав такий варіант:
Цитувати
если он выгрузил, например, httpd и pppd, но ядро работает - модему все равно
Це мені написали після того, як я написав, що коли нема інета і неможна зайти на модем, то він всеодно мигає, чи це так і має бути, точніше буває?

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #8 : 07:21:08, 04 Грудень 2009 »
Вчора на свому калісто позбавлявся аналогічної проблеми :2funny: Відкручуєш в модема два шурупа, акуратно відділяєш дві половинки і витягуєш плату. Там на платі є вздуті 4-и конденсатори(три 680Х10 і один 470Х16). Замінюєш і модем як новий *-A

Дякую, тепер і я знаю, чому мій Каллісто гальмує, і то не слабо :) Ще працює, але швидкість скачування скаче, як дикий скажений собака Динго :)  :2funny: *-A Особливий прикол в тому, що сталося це після того, як я його викупив  :o
Маленьке уточнення: в блок живлення лізти не треба, чи може на всяк випадок і там поколупатися ?
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4240
  • Рейтинг: +5053/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #9 : 07:41:09, 04 Грудень 2009 »
Цитувати
Ще працює, але швидкість скачування скаче, як дикий скажений собака Динго
А може у Вас того - параметри телефонної лінії невідповідають нормі - знайте телефон на пошкодження диспетчеру Вашого районного вузла звязку (ЦЕЗ) - Вам зобов'язанні поміряти параментри ізоляції лінії та опір шлефу окремо обох провідників до АТС і в разі виявлення відхилень від норми їх усунути !!!   
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #10 : 07:46:12, 04 Грудень 2009 »
Цитувати
Ще працює, але швидкість скачування скаче, як дикий скажений собака Динго
А може у Вас того - параметри телефонної лінії невідповідають нормі - знайте телефон на пошкодження диспетчеру Вашого районного вузла звязку (ЦЕЗ) - Вам зобовязання поміряти параментри ізоляції лінії, та опір шлефу окремо обох провідників до АТС і в разі виявлення відхилень від норми їх усунути !!!

Справедливо, я про це знаю, дякую, кілька днів тому вже просив знайомих на вузлі зв"Язку пособити - на жаль, поки що результату не знаю,зайняті вони, ще й начальник придурок - слів нема, як став паном - то й забув, з якого гівна виліз..от і маю тормоз, але свого доб"юся, не вперше :)

А ще спробую так само зменшити потік на своєму порті (не я, звісно, а на вузлі, теж знайомий :) ), тут по замовчуванню 4 мегабіт, мені цього на разі не треба...   
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4240
  • Рейтинг: +5053/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #11 : 07:58:02, 04 Грудень 2009 »
Цитувати
кілька днів тому вже просив знайомих на вузлі зв"Язку пособити - на жаль, поки що результату не знаю,зайняті вони,
І будуть зайняті доки Ви не здасте телефон на пошкодження !!! Бо більшість ліній в малих містах це советського виробницва та прокладки, більшість з них мяко кажучи вимагає покращення їх техніччного стану !!!
Здайте телефон на пошкодження диспетчеру Вашого районного вузла звязку (ЦЕЗ) - вони зобов'язані прийняти Вашу заявку і виконати її !!!
Цитувати
ще й начальник придурок - слів нема, як став паном - то й забув, з якого гівна виліз..от і маю тормоз, але свого доб"юся, не вперше
Та на нього тако ж можна управу знайти - написати письмову скаргу йому і нехай його секритутка її  зареєструє, копію з номером реєстрації залишити собі !!! Через пять днів якщо не усунуть проблему - можна подзвонити в Вашу обласну Філію і там теж накапати !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1458
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #12 : 08:49:48, 04 Грудень 2009 »
В мене теж колись таке було, що не хотіли заяви приймати, так я вислав її рекомендованим листом..
за тиждень відповідь була, тай ще просили щоб більше не писав... :)
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній PATLATUY

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 199
  • Рейтинг: +260/-1
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #13 : 12:56:56, 04 Грудень 2009 »
Це все звичайно добре, але я так і не вирішив даної проблеми, так може хтось і щось по темі скаже....?????

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Постійно зависає callisto 821+r3
« Відповідь #14 : 15:05:32, 04 Грудень 2009 »
нема 680*10, а 470*16 два стоїть, але прикол в тому, що жоден з них нездувся, як на мою думку то може їх всі змінити???

Я поміняв би всі - на копійках не зекономиш, а так будеш знати, що з фільтрацією напруг у тебе все ОК. Якщо ця заміна нічого не дасть - то треба думати в іншому напрямку.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

 

Ferguson 3318: через 2-3хв. зависає, на табло 0.

Автор kristin33Розділ AF-XX18

Відповідей: 6
Переглядів: 1961
Остання відповідь 07:54:28, 08 Серпень 2009
від vaha69
Зависає Globo 7010a при старті

Автор toraРозділ 7010A, 7100A, 7010

Відповідей: 1
Переглядів: 1148
Остання відповідь 23:48:30, 27 Травень 2008
від Lubomir
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).

Автор HorikРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 16
Переглядів: 1507
Остання відповідь 09:25:49, 03 Вересень 2008
від Horik
Openbox-X-800 зависає

Автор andrey.sat-masterРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 7
Переглядів: 1514
Остання відповідь 16:02:53, 04 Вересень 2009
від SERS3333
Humax VA-ACE зависає

Автор sasha19722201Розділ Humax

Відповідей: 11
Переглядів: 2211
Остання відповідь 22:02:26, 03 Січень 2011
від sasha19722201