Автор Тема: Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).  (Прочитано 1459 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« : 09:01:17, 29 Березень 2008 »
Знову мінінгіт з цими підробками.Висне після 25-30 хв. роботи,екранTV-зелений.За допомогою підстановки встановив,що це не живлення.Може хтось зустрічався вже з такою проблемою.Буду вдячний за допомогу.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #1 : 09:18:28, 29 Березень 2008 »
Заливати в підробки лишень софт 5.16,вже перевірено!!! На нових софтах підробки зависають. Та рекомендую стерти все радіо та залишити не більше 1000 ТВ каналів. Удачі!

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #2 : 17:20:40, 29 Березень 2008 »
Нажаль це не допомгло.З підробками такого типу я зустрічався раніше-всі вони працюють нормально з будь-кими софтами,а тут-геморой.

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #3 : 18:40:23, 29 Березень 2008 »
OPENBOX X-800(не оригінал)

-що на ньому написано ,яка упаковка,пульт і  т.д...................

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #4 : 17:22:49, 30 Березень 2008 »
Так і написано Опенбокс Х-800. Пульт чорного кольору, форма і розміщення кнопок така,як в оригінальному, упаковка світло-оранжевого кольору. На кришці витиснене лого Опенбокс.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #5 : 09:04:06, 31 Березень 2008 »
Попробуй переставити дамп флешки
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #6 : 09:15:02, 31 Березень 2008 »
З Нового року поставив таких самих штук 30 ,ніяких проблем поки що не було .
Клієнтів попереджав ,що це підробка,але їм треба подешевше.............

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #7 : 20:20:50, 31 Березень 2008 »
Стер флешку і залив новий дамп,працює вже хв.40.Так і залишу до ранку,може буде працювати,падло.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #8 : 00:21:00, 01 Квітень 2008 »
Видно не судилось.Заливав дамп,який виклав Бодян тут на форумі через jkeys.Все пішло як по маслу.Потім останній софт,списки,ключі,а він знову через годину завис.Але тепер встановив,що інтервал між зависаннями,з прогрівом зменшується.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #9 : 00:06:36, 04 Квітень 2008 »
Бачу що в сусідній темі(заміна флешки)проблема деколи вирішується пропаєм самої флешки,а в моєму випадку косяк падає на проц.Чи можна таким макаром пропаяти і його.В наявності паяльна станція,всякі-різні жала,а от практики і навичок в роботі з таким дробом немає.Найдрібніше,що доводилось успішно робити,це випаювати,а потім назад впаювати флешки після прошивки в ОПТІКУМАХ 4100.А тут проц.Можливо в когось є напрацювання в цьому напрямку.Цікавить все:температура,допоміжні прибамбаси і т.д. і т.п.

Відсутній Dimon 24

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 127
  • Рейтинг: +48/-2
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #10 : 10:17:49, 04 Квітень 2008 »
Цитую як написав Android-80  "На заміну флешки в джеферсоні витратив більше 6-ти годин,на заміну проца достатньо і години. Не подумайте,що я кончений майстер,але іноді на заміну тоїж флешки в оригіналі опена витрачалось не більше 20-ти хвилин,тай контакти навіть не промивав,бо не озброєним оком все було видно- ідеал. Тут все вийшло так,через те,що в тих чайнапром сама основна плата зроблена з якогось конченого матеріалу(подібно до пласмаси). Короче майже одноразові апарати,тому думаю, що проц тепер замінити на джеферсоні я би і не взявся... Так що сам роби висновки.
Sat-Integral S-1311 HD Combo  4+5+13+75
Openbox X-800 ПО 5.19 4+5+13+75

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #11 : 10:52:19, 04 Квітень 2008 »
Мова не йде про замніну проца,а про те,ЯК його грамонтно пропаяти,щоб взагалі не завалити.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #12 : 11:40:32, 04 Квітень 2008 »
Мова не йде про замніну проца,а про те,ЯК його грамонтно пропаяти,щоб взагалі не завалити.
Якщо мова йде про робочий проц і його пропай,то це не проблема. Прогріваєте акуратно контакти(лапи),стараючись найменше направляти струмінь гарячого повітря на сам проц(сам грію при 410-430 град. Потім капаю рідкого флюса і пропаюю тонким жалом кожну лапу проца,після чого все старанно промиваю спиртом і переглядаю свою роботу через лінзу(можна і під мікроскопом) жартую.

А якщо мова йде про заміну проца,то тут не обійтись без трафарету(матриці),гарної пасти та спеціальної насадки для фена. Но замінити проц в джеферсоні,яб не взявся,по причині вищеописаного Дімоном 24... А замінити в нормальному апараті,типу самсунг то не проблема.

ЗІ. Є непогані паяльні приси-автомати для монтажу-демонтажу проців,але то є дорогим задоволенням і для заміни декількох проців на місяць достатньо нормального фена,і думаю що тих автоматів по 5 000 євро в Україні одиниці. При теперешній ситуації на ринку електроніки іноді навіть є нераціональним ремонт,іноді простіше замінити цілий блок(наприкладі материнськоїплати комп"ютера)...

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #13 : 11:48:20, 04 Квітень 2008 »
Знову мінінгіт з цими підробками.Висне після 25-30 хв. роботи,екранTV-зелений.За допомогою підстановки встановив,що це не живлення.Може хтось зустрічався вже з такою проблемою.Буду вдячний за допомогу.
Маю  тюнер з такою ж проблемою,а перед ним був з несправною флешкою(пропрацювала місяць-два).Пропай та заміна HSF4053,нічого не дали(зелений екран,тому і грішив на комутатор).Буду далі длубатись мож знайду причину,спробую замінити флешку.Якщо виною проц то краще вже на смітник....

Відсутній elektronik05

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 20
  • Рейтинг: +3/-2
Зависає OPENBOX X-800(не оригінал).
« Відповідь #14 : 03:58:17, 11 Квітень 2008 »
 Може ацетоном на проц , флеш , рам , так понятно буде хто перегрівается .

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 75
Переглядів: 58338
Остання відповідь 11:28:30, 08 Грудень 2017
від bodyan
Openbox S5 PVR и S8 TWIN PVR

Автор BOSSSSSРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 0
Переглядів: 2804
Остання відповідь 18:18:28, 19 Грудень 2009
від BOSSSSS
[Enigma2] Встановлення Enigma2 на GI S8680 (Openbox S6, Optibox Anaconda)

Автор bodyanРозділ Enigma2 / Neutrino / Titan

Відповідей: 0
Переглядів: 4629
Остання відповідь 11:20:19, 15 Грудень 2011
від bodyan
Тільки файли ключів для: "OpenBox X-7x0PVR".

Автор gotsanyukРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 16
Переглядів: 7331
Остання відповідь 09:28:24, 15 Січень 2012
від Alik7606
Прошивка для приймачів Openbox X-730, X750, X770, X790 CIPVR

Автор bodyanРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 125
Переглядів: 33226
Остання відповідь 15:52:24, 07 Березень 2012
від ioan