Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9500

9500 і шарик можна подружити

<< < (5/7) > >>

oleho:

--- Цитата: kapitoshka від 19:06:43, 07 Лютого 2011 ---в мене зараз вже при собі лежить збоку метрів 15 телефонного 4-ох жильнорго кабелю. Як думаєте він підійде чи краще все таки вита пара?

--- End quote ---
Підійде. В мене Самс працює на такому вже 5-ть років (довжина 25 метрів).

kapitoshka:
спаяв, довжина десь метрів 17-20. Ледве спаяв, ті телефоні дроти такі жорстікі, навіть корпус-корупс вже не паяв, не міг, тре було шоб хтось поміг тримати, а такого не було (
Але сетінги каналів читає з тюнера і ключі теж читає, такшо 25 метрів+телефоний кабель+халява=все працює  :)
йду в розділ шари, хочу сьоні ше попробувати шось глянути....

kapitoshka:
Хто знає чи вміє тюнер самс 9500 емо, з прошикою 8.4 перебирати швидко іденти, наприклад якщо шурик на НТВ+ то там два іденти. Будуть показувати всі канали і наскільки швидко будуть відкриватися? Програма MPCS.

sasha1968:
В прошивці 8.4 іденти треба один раз виставити вручну .Тоді нічого не перебирає а переключає моментально. Провод можна використовувати і чотирьохжильну лапшу. Але паяти краще в порядку--сигнал,екран,сигнал,екран -- Екран тобто корпус (масса) розділяє сигнали .Тоді довжина кабеля може бути доволі значна. Перевірено на 45 метрах чотирьохжильнї лапші (більше не було в наявності) робить так-само як і на трьох метрах.В меню емулятора тюнера  (при роботі з програмою MPCS) виставити протокол обміну HCIS. MPCS-віднайде тюнер як PLAIN-HCIS CLIENT.
Так працює найстабільніше і найшвидше.

sasha1968:

--- Цитата: kapitoshka від 09:51:28, 24 Лютого 2011 ---Хто знає чи вміє тюнер самс 9500 емо, з прошикою 8.4 перебирати швидко іденти, наприклад якщо шурик на НТВ+ то там два іденти. Будуть показувати всі канали і наскільки швидко будуть відкриватися? Програма MPCS.

--- End quote ---

Доречі шурик на НТВ+ має не два а 5-ідентів. Вибери вручну наприклад 023700 потім Ок і на слідуючий канал так-само.Треба так зробити один раз на всіх каналах
Потім при переключенні завжди буде вибиратися той ідент який був вибраний(наприклад 023700) SAMSUNG~9500 з прошивкою 8.4 не вміє сам перебирати іденти. Але якщо проробити цю процедуру то перемикається дуже швидко.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version