Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9500

9500 і шарик можна подружити

<< < (6/7) > >>

oleho:
Все вірно розказав sasha1968. Додам тільки, щоб зберегти вибрані іденти, потрібно все це "закріпити" вимкненням/ввімкненням тюнера з пульта, це запамятає не тільки обрані іденти на каналах, а й канал (супутник) на якому ви в останнє переглядали ТБ. Тобто, якщо після цього вимкнути тюнер з розетки (напр. пропало світло ), то тюнер включиться саме на цьому каналі. Це так для інформації. derisive.gif

kapitoshka:
дякую!
А якщо наприклад брати шуріка без ПК, на тюнері самс 9500 є декілька варіантів, або переробляти адсл модем під прошивку з MPCS, або купляти пристрій ланкомбокс, або переробляти адсл модем під ланкомбокс. Киньте пару слів, щодо цих варіантів, плюси і мінуси, щоб трохи просвітити мене.

oleho:
1. Не вийде, тому що в S9500 немає LAN-у.
2. Не юзав, так що про стабільнісь не скажу.

kapitoshka:
Ви мене не зрозуміли до кінця. Ланкомбокс це з одного боку лан з другого ком порт. В модем теж впаюють ком порт.

sasha1968:

--- Цитата: kapitoshka від 14:25:37, 26 Лютого 2011 ---дякую!
А якщо наприклад брати шуріка без ПК, на тюнері самс 9500 є декілька варіантів, або переробляти адсл модем під прошивку з MPCS, або купляти пристрій ланкомбокс, або переробляти адсл модем під ланкомбокс. Киньте пару слів, щодо цих варіантів, плюси і мінуси, щоб трохи просвітити мене.

--- End quote ---
Самий по-моєму кращий з цих варіантів-це прошивка ADSL~модема, установка туди COM~порта,та MPCS.В мене працює можна сказати ідеально. Модем DIR~320, COM~PORT зроблений на MAX~232.Через COM працює  SAMSUNG~9500 також підключений через LAN AZBOX~PREMIUM+HD.З цим всім немає проблем ніяких.Не розумію навіщо LAN~COM BOX
купувати якщо з цим справиться сам модем?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version