Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9500

9500 і шарик можна подружити

<< < (4/7) > >>

kapitoshka:
в мене зараз вже при собі лежить збоку метрів 15 телефонного 4-ох жильнорго кабелю. Як думаєте він підійде чи краще все таки вита пара?

VictorZ!:
Треба пробувати. 4 жилки замало- у кабелі для локальної мережі 4 пари=8дротів. а сигнальних тільки підключаєте 2, всі решта з"єднуються між собою  і відіграють роль екрану, тому "вита пара" явно кращий. Але, можливо, і цей буде нормально робити.

slavon:
kapitoshka Раз маєте телефонний кабель то пробуйте його 
VictorZ! Чому замало ??? По моєму як раз достатньо ca.,

VictorZ!:
Нє, ну по кількості то вистачить, але зважаючи на довжину.....
З витою парою як я робив? наприклад, беремо 2 пари- білозелений- зелений і білосиній-синій. Синій і зелений використовуємо для  TX i RX,, а білі з тих пар і пари, що залишилися - на масу. Погодьтеся, що в плані екранування і захисту від завад такий кабель виглядає краще за простий телефонний.  простий телефонний буде працювати на 10, може на 15м, а вита пара буде, думаю, на 20 і більше.
П.С. Рекомендована довжина шнурків для послідовних і паралельних портів не більше 8м. - десь читав колись...

slavon:
VictorZ! Та я не зперечаюсь з Вами - я також вважаю що вита пара, в т.ч. екранована, в плані захисту від завад є значно краща ніж простий телефонний кабель типу "лапша" але якщо в чоловіка є такий кабель то чому б не спробувати  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version