Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9500

9500 і шарик можна подружити

<< < (3/7) > >>

kapitoshka:
Також щодо шари. Завтра хочу просвердлити дірку в стіні та спаяти кабельчок і прокласти кабельчок для шари. Хочу спробувати нарешті що це таке. Довжина кабельчоку буде приблизно 12-15 метрів. Розпайка 2-2 3-3 5-5 та корпус-корпус.
Запитання:
Як для такої довжини, який варто брати 4-ох жильний кабель і які компорти? Та чи потрібна спеціальна професійна пайка?

slavon:

--- Цитувати ---Як для такої довжини, який варто брати 4-ох жильний кабель і які компорти? Та чи потрібна спеціальна професійна пайка?
--- End quote ---
Шановний Ви що знущаєтесь на всіма нами, чи випробовуєте чиєсь терпіння ???? На форумі тільки вчора, для Вас, в одній із тем було все  розжовано про нольмодемний кабель

kapitoshka:
вибачте, але:
-тут не нульмодемний. Пряма розпайка.
- я зрозумів Вашу відповідь щодо двох коаксіалів, але не знаю чи потрібно проф спайку з каніфолем чи просту. Бо я в руках паяльник тримаю як китайські палечки для їжі, поки спаяю два дроти, три рази попечуся  :) . Тому думаю паяти самому, чи потрібно проф спайку. Тай чесно ідея з двома коаксіалами мені не сподобалася, бо прокладати буду під килимами, хочу щоб не було горбочківі в стінах менші дири.
Я не знущаюся і нічийого терпіння не випробовую, просто все хочу зробити правильно і за перший раз, звиняйте  ca.,

slavon:
Значить берете два 9-пiн. роз'єма  під СОМ порт - один папа, один мама. Прокладаєте кабель і потім кличете "майстра" нехай спаяє Вам цей подовжувач СОМ порту.  :2funny:

VictorZ!:
Щодо кабеля- берете 2 непотрібних кабелів від UPSів, які всі зазвичай викидають, відкушуєте "папи", залишаєте "мами" з  кабелем, зачищаєте. Берете необхідний кусок кабеля "вита пара" для локальної мережі і на обидва кінці просто прикручуєте "мамки" з зачищеними кінцями кабелю. Для зручності використовуйте тільки кольорові дротики, білі всі і всі решта, що залишиться, з"єднуйте з "загальним" червоним дротом і з масою. А, ізострічкою  не забудьте замотати. Перевірено на приблизно 12 метрах, все робить без проблем. Паяти нічого не треба.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version